-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam eğer ücretli yaptırırım diyeydiniz emin olun o kadar kişi yazardı ki! Ne yazık ki geçen bende konu açtım kimse ilgilenmedi bile.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba,
blogger dan pek anlamam mobil site ayrı bir sayfadan çalışıyor olabilir o yüzden analytics kodunuzu o sayfayada koymanız gerekebilir.
örnek vermek gerekirse,
diyelim sizin anaytics kodunuz footer.php de.
bu footer.php yi mobil görüntüleme sayfası almıyor olabilir.
sadece aklıma gelenleri yazdım wordpress olsa tam yardımcı olabilirdim ancak bloggerin sistemini hiç bilmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hocam siz de ücretli yaptırın o zaman. Hem burada gerçekten işten anlayan insanların şevki kırılmamış ve emekleri boşa gitmemiş olur, hem de siz bir emek harcadığınız için para harcadığınız için projeniz her neyse ona daha fazla özen gösterirsiniz. Yine yardım eder ücretli yapan kişiler. Mesela ufak tefek şeyleri, ücretli işinizi yaparken ücretsiz yapabilirler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
[QUOTE=koz4;1628079]hocam sorun domain yönlendirme yaptıktan sonra oldu alaticy de ondan önce analityc te tüm veriler görünüyordu şimdi yeni durumdan sonra görünmemeye başladı tabler ve mobil veriler sadece masaüstü sayımları görünüyor
google analytics de domain olarak eklediniz mi ? verileri yoksa blogsporttan mı
mobil version siteadi.com/?m=1 olarak görünüyor belki domainden dolayı analytics içeriği almıyor olabilir.