Burda yok dinen yanlış öbür tarafta yanarsın kul hakkı diyenlerin hepsinin yan sekmesinde warez film & dizi açık, alttan da torrentten lossless indirdiği albüme bakıyor.Crackli programıyla işlerini hallediyor, İnternetten bulduğu antivirüs keyleriyle kendini güvende sanıyor, Youtube dan izlediği videoların yarısının izinsiz yüklendiğini bilmiyor.

Örnek veriyorum birisi "Bu arkadaşın imtihanı dünya malıyla olucak gibi görünüyor. Allah hidayet versin. Sapıtanlardan eylemesin..." demiş nick altındaki sitesi pvp server sitesi arkadaş sanırım yasal ve tv programlarına çıkan hocalardan onaylı bir iş sanıyor. Burda bıdı bıdı biz yasal olmayan şey yapmıyoruz diyen öteki seocu arkadaş zamanında dizi domainleri satıyormuş bir diğeri de "Birisi de Forumda yakinda banka soygunu hikayeleri,uyusturucu kacakcilarinin silah tuccarlarinin hikayeleri paylasilip tebrlk edilirse sasirmayicam" demiş ve diğer mesajlarından birinde warez siteler haram vs yazmış ama bir diğer mesajında WAREZ izlediği diziden ekran görüntüsü paylaşmış yahu bırakın şu ben ak sütüm ayaklarını hepinizin zamanında yaptığı şeyler oldu ve eminim zamanında yaptığınınız şeyler olmasa buraya kadar gelemezdiniz.

Sorum şu ki kaçınız 4 vakit namazını kılıyor orucunu tutuyor yalan söylemiyor, kaçınız zamanında iddaa loto piyango kazı kazan oynamadı, kaçınızın bankadaki parası faizsiz duruyor? Herkes kendine müslüman.

Not: Burda arkadaşın yaptığını allayıp pullamıyorum bazı cahillere önce kendilerine sonra başkalarına bakmalarını söylüyorum sadece.