Dur hatasını bulayım da düzelteyim böylece dedikleri yalan olsun kafası bu net, o kadar yazı yazdım crackli program örneği olarak algılamışsınız koskoca yazıyı çıkın şu dar kafalardan önce okudğunuzu anlayın. Senin beyninle düşünücek olursak demekki gavurun yaptığı programı crackli kullanmak adamdan para çalmak değil ama yolda bulduğun parayı almak başkasından para çalmak ve birisinden para çalan adam dolaylı yolla para çalan adamı eleştirirse bu normal oluyo çünkü müslüman oraya kitaptan bi kaç şey yazdı doğru yolda. İyilik timsalleri sizi
Aynen dostum ben cahilce düşünüp yazmışım, senin yazdığın ve yaptığın çok mantıklı kusuruma bakma
Aynen dostum ben cahilce düşünüp yazmışım, senin yazdığın ve yaptığın çok mantıklı kusuruma bakma
Kimsenin hatasını bulmaya niyetim yok. Siz herkesi kendiniz gibi gördüğünüz için milletin hatasını arıyorsunuz asıl. Bunu da yanlış şeyler söyleyerek yapıyorsunuz. Ben de sizi düzeltmek istedim. Crackli program örneği yerine mesajınızdaki farklı bir örneği de ekleyebilirsiniz. Hepsi aynı kapıya çıkıyor.
Ayrıca gavurun yaptığı programı crackli kullanmak sorun değil gibi bir cümle de kurmadım. Mesajımdan böyle bir çıkarım yaptıysanız bu sizin probleminiz.