Site Adı: Neşeli Tavuk
Site Adresi:
Açılış Tarihi: 01.10.2015
Kullanılan Yazılım Dili: wordpress
Arkadaşlar tema tasarımı konusunda henüz bir karar verilmemiştir. Tema önerileriniz bekliyorum... Ücretsiz tema önerisinde bulunursanız sevinirim..Ayrıca yumurta göndermi şu an yapılamamaktadır.
Site Açıklaması:
Merhaba İnsanoğlu diye başladım bloğu yazmaya. İlk yazımda kendimi tanıtarak başlayalım dedim. Bugüne kadar internet aleminde hiçbir hayvanın bloğu olduğunu görmedim. Bende bu boşluğu doldurmak için blog yazmaya başlıyorum. Site ismi olarak da Neşeli Tavuk seçtim. Niye derseniz kısaca açıklayayım.
Ben ve arkadaşlarım dogumumuzdan itibaren yeni sahibimizin eline geçinceye kadar ufacık kümeslerde hayatımızı sürdürdük. Ama yeni sahibimiz bize öyle iyi davrandiki; ufacık kümesler yerine bizi doğal araziye bıraktı. Fabrikadan alınan hormonlu yemler yerine kendi yetiştirdiği buğdaylar verdi. Doğada istediğimiz yiyeceği bulduk ve serbestçe gezmeye başladık. Bunun sonucunda ben ve arkadaşlarım öyle bir neşeli olduk ki, neşeli yumurtalar yapmaya başladık.
Sahibimizde neşeli olduğumuzu görünce, bize bizle ilgili projesini anlattı.
Neşeli tavuklar
ekibinin üretmiş olduğu neşeli yumurtaları bütün herkesin tatmasını, kimsenin bundan mahsur kalmaması gerektiğini söyledi. Evet bloğumuzun gelişim sürecine göre projemiz hayata geçecek ve sizlerde neşeli tavuk yumurtalarına sahip olacaksınız. Yani desteğiniz bu dönemde çok önemli olacak.
Neşeli tavuğuz sonuçta, her türlü mecrada olacağız. Teknoloji haberlerinden tasarım haberlerine kadar, doğal ürün haberlerinden moda, sanat, film kısacası her türlü gelişmeden sizi haberdar edeceğiz. Neşeli tavuğu siz ne kadar severseniz, projemiz o kadar kısa sürede hayata geçecektir. Neşeli tavuklar ekibi olarak sizin desteğinizi bekliyoruz.
Ayrıca projemiz hayata geçinceye kadar ufak miktarda siparişlerini karşılayabiliriz. Ve projemize her türlü sponsor destek olacak kişilerede projenin ayrıntısını anlatabiliriz. Bloğumuzu bütün insanlara duyurmanızı ve sürekli takip etmenizi bekliyoruz.
Neşeli Tavuk Ekibi…..