akbas
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Dostlar merhaba.
Wmaracı, ***.net, webmastersitesi, iyinet, fuub gibi büyük forumları biliyorsunuz.
Bunların yanına yazılacak bir ismin şansı nedir ? Genel bir anket yapmak istiyorum.Lütfen dürüstce ankete katılın.
Proje sağlam. Maddi sıkıntı asla yok. Alt yapı çalışmalarıda hazır. Tamamen farklı bir platforum olacak bildiğiniz bir forum gibi değil.
Sadece kazananların olacağı bir yer düşünün.
Ayrıca bizim projemiz bu saymış olduğum forumlar ile yarış halinde olmayacak.Tamamen farklı bir platforum diyorum lütfen yanlış anlamayın.Amacımız bu forumlara üyelik açan ticaret yapan kişileri yeni bir platforumda ticarete kavuşturmak.
Gelen bütün yorumlara genel cevaplamamdır.
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Haklısınız işin ehlilerini toplamak zor olacak. Biraz söylediğim bahsetmek istediğim katı olmuş olabilir.
Burada söylemek istediğim pagerank nedir ? yada wordpresse konu nerden açılıyor gibi konuların yerine farklı geliştirilebilir kazandıracak okuyanıda konuyu açanıda kazançlı çıkaracak konular olacak.
Yapmış olduğunuz işte makale size teslim edilmeme gibi bir durumu olmayacak.Peşin ödeme sonra ödeme gibi durumlar için net çözüm getirilecek.
Seo işini yaptığınızda sözleşmeli olacak şekilde idare edilecek, müşteriyi korur nitelikte sözleşmelere imza atılması sağlanacak.
Yaptırdığınız tasarım veya çalışma başkar bir yerde olmayacak.Bunun önlemi alınacak.
Almış olduğunuz hosting hizmeti sadece şirketler tarafından verilecek.Reseller alıp hosting satan merdiven altı şirketler olmayacak.
Amacımız bu.Bunun alt yapısı için çalışıyoruz.Farkımmızda bu olacak ancak bu saymış olduğum sektörler bizim için alt sektörler olacak .Bizim tek ve en büyük sektörümüz var onun üzerinde yoğunlaşacağız.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Siyaset Bilimci
-
-
Ad Soyad
F** Ü**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
anda para ve birikim olduğu sürece olmayacak şey yoktur. birikim dediysem web birikimi. biz kaybede kaybede kazanmayı öğreniyoruz :D bana kalırsa webmastersitesi ve fuub, wmaraci ve *** Un kıyısından bile geçemezler.onun için eğer wmaraci ve *** gibi olabileceğinizi düşünüyorsan gir bence anda.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Rednoize
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İşletmeci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Olabilir neden olmasın sağlam yatırımlarla. Ama istediğim bişey daha var, boş konuları olmayan, tamamen mobil vs. uyumlu bir site. Ayrıca grafik alanının daha yoğun olacağı bir sistem. Profesyonel bir ortam güzel olurdu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Yarışmadan rekabet olmaz reis. Saydığın forumların seviyesine ulaşana kadar farklı şeyler yapabilir, onlarla aynı seviyeye geldikten sonra son kozlarını oynayabilir ve ardından onlardan öne geçebilirsin. Açılış sürelerinin hiç önemi yok inan ki, maddi bütçe ile orantılı tanıtım ve reklamlara bakar her şey. Saydığın forumların yönetim kategorilerine gir oralarde hep şunlara rastlarsın. "WMARACI'nda şu olsa iyi olur, *** Yönetime bir önerim var." ve buna benzer, üyelerin açtığı forum talepleri konularını bir arada topla ve projene destek olarak ekleyerek farklılıklarını yavaşça ortaya koyabilirsin. Projende başarılar diliyorum.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Dev projeniz var iae paylaşmadan hayata geçirin, fikir dev ise başka fikre gerek olmaz ;)
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
TacerWeb
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
iyi de ortada anlatılan bir şey yok? benim tek düşüncem bu. sen bize neyin farklı olacağını söylemezsen biz nasıl evet olur yada olmaz diyelim ki?