Merhaba arkadaşlar
Bir süredir bir proje üzerinde çalışıyorum. Fikir alıyorum. Baya şekillendi artık kafamda.
Bir de şu konuyu açayım dedim.
Genel içerikli bir sitede site açıklamasında ve etiketlerde nasıl kelimeler kullanılır. Marka oluşturmak adına slogan mı koymak mantıklı yoksa arama hacmi büyük kelimeleri kullanmak mı ?
Sitemin amacı şu.
İnsanların kaliteli içerik bulabileceği, içerik ekleyip para kazanabilecekleri ve sağlık, spor, tarih, kültür, bilim alanlarında uzman makaleler bulabilecekleri, sohbet edebilecekleri bir ortam oluşturmak.
Böyle bir sitede hedeflenen bir anahtar kelime olmaz gibi. Ama bir yandan acaba bu alanlara uygun bir anahtar kelime mi bulmak gerek diye düşünüyorum.
Şimdiden teşekürler.
Şimdi onedi.com a baktım. Bilgiler şu halde.
Onedio.com
Başlık: Onedio - Sosyal İçerik Platformu
Açıklama: En İyi, En Güncel, En Çok Konuşulan Haberler Onedio'da. Reklamlara boğulmadan, farklı kaynaklardan tamamen tarafsız haberleri okuyun. Onedio, Türkiye'nin en yeni ve en hızlı büyüyen haber sitesi.
Burada dikkatimi çeken onların da haber ve haberler kelimelerini kullanmaları. Fakat haber kelimesi ve türevleri için pek de başarılı görünmüyorlar. Ben [U]"en iyi haberler" "en güncel haberler" "En Çok Konuşulan Haberler" "haber sitesi" "tarafsız haberler"[/U] gibi kelimelerde iyi bir pozisyon bekliyordum ama bu açıdan hiç bir faydasını görememişler galiba.