negiu
WM olmaya çalışıyoruz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Fizyoterapist
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Biraz da karşı tarafı düşünmek lazım. Sitenin hiç bir geliri yokken, kim ortak olarak yazmak istesin ki?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Şu devirde yazar bulmak zorlaştı artık
- İnsanlar genellikle kendini işini kurup yürütmek ister, başkasın işinde çalışmayı sevmez ve istemez bu nedenle buraya freelance sistem aracıyla çalışıyorlar ve kendi işi ve iş alıyor seve seve yapıyorlar kimse karışmıyor hesap vermiyor :)
Yazarları alternatif hangi yollardan bulabiliriz ki ?
- İnternette gezerken fark etmişsinizdir, 10 lira ile satılan hizmetler ilanlar satışlar gerçekleşiyor, adam projeyi hazırlıyor sunumunu yapıyor ve takır takır satmaya başlıyor :)
Benim bildiğim site var, alışverişlerimi oradan yapmaktayım her çözümleri mevcut seo yazar backlink bir çok çeşitler var, bu yüzden forumdan pm alışverişi zamanı çok harcıyor düşünüyorum bu tür freelance siteleri seçmekte fayda var diye düşünüyorum
http://market.uzmankirala.com/ adresten bakıp size uygun hizmeti alıp satıcı işinizi her türlü çözecektir hocam :)
www.osmanlidavetiyeci.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
hocam teşekürler teklifiniz için sen millete bakma hepsi birsey söyler onların :D sana bir bot vereyim tüm yazarlardan iyidir hic kendi yorumunu bile katmaz tamamen teknoloji üzerinedir dizayn by kdr hms benim düzenledigim bir bottur saygılarımla
işte buu