Onedio gibi siteler biraz kıyaslamak için yanlış bana kalırsa çünkü o denli büyük ziyaretçi kapasitesi ve geri dönüşüne hatta ziyaretçinin sitede kalma süreleri o kadar yüksekken anahtar kelimelerini değiştirmiş olmaları yani ilk zamanki hallerine kıyasla daha zor kelimelere yönelmiş olabilmeleri muhtemel.
Hani ciddi anlamda yatırım yaparım ben tanıtım yazıları sosyal medya reklamları vs. diyosan sende haberler falan yüklen ama senin tarzın bi site için ana sayfa vs yerlerden çok yazının googlede cıkması yeterli olur asıl kitleyi facebook reklamları twitter reklamları ile çek bence . Yani xxx kişisi arabada xxx ile birliktede bile görüntülensen ilk sırada yeterli en başlarda sana bence
Hani ciddi anlamda yatırım yaparım ben tanıtım yazıları sosyal medya reklamları vs. diyosan sende haberler falan yüklen ama senin tarzın bi site için ana sayfa vs yerlerden çok yazının googlede cıkması yeterli olur asıl kitleyi facebook reklamları twitter reklamları ile çek bence . Yani xxx kişisi arabada xxx ile birliktede bile görüntülensen ilk sırada yeterli en başlarda sana bence
Onedio nasıl yaptı bilmiyorum ama belki haberler kelimesi de bir hedefti ama vazgeçtiler. Ya da vazgeçmediler. Ya da dediğin gibi daha büyük bir anahtar kelimeye yöneldiler. Ama ben bu son ihtimali pek geçerli bulamıyorum. Bence şuan belli bir anahtar kelimeye yönelik çalışma yapmıyorlardır. Zaten hitin yarısı sosyal medya. Çeyreği doğrudan giriş. Çeyreği arama motorları.
Ciddi bir yatırım olacak inş. Önce siteyi google a sevdireceğim. Bir kaç ay sadece düzenli ve uzun makaleler satın alacağım. Sitenin hiti biraz artınca da haber botu ekleyeceğim. Ama haberler doğrudan yayınlanmayacak. Yayından önce editlenecek ve %100 aynı yazı yayınlanmayacak başka sitelerle. Düşüncem bu yönde. Haberler kelimesini hedef seçmenin bir zararı olmaz bence. Yani bu alanda ilerleme kaydedilmese de acıklama ve anahtar kelime bölümünde haberler kelimesinin geçmesinde bir zarar olmaz en azından.