lostyazilim
tr.link

Temizlik işleri vb. açmak

9 Mesajlar 1.267 Okunma
lstbozum
tr.link

keithas keithas WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğr
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 3 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
S.a arkadaşlar, ben bi akrabama temizlik işleri, mantolama, makina kart tamiri gibi konularla alakalı siteler açıcam. Şimdi wordpress ile yapayım dedim ama zor oldu. Editlemesi filan neyse de mesela o diyorki şuraya logo koy şurayı şu renk yap gibi bildiğiniz gibi wp de ücretsiz temalarda sınırlı editleyebiliyorsun. O yüzden şu temalardan yapayım dedim. http://www.oneltemizlik.com/ mesela bu sitedeki gibi bir tema yapsam sanırım bu wordpress değil, html? o yüzden burdaki temalardan birisini seçeyim de, zaten siteyi açtıktan sonra ellenmeyecek böyle bir site olsun. bildiğiniz şirket sitesi temizlik mantolama vs. bu temalar daha mı iyidir? http://www.omerbozalan.com/hazir-ucretsiz-html5-temalar.html

Teşekkür ettim

wmaraci
reklam

Heuristic Heuristic Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Web Hacking, Exploits/Vuln.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 4777
  • Beğeniler 1139 / 2068
  • Ticaret 297, (%99)
Merhabalar,

Bende bu tür HTML temalara pek yönelmeyin. Bu sektör de ankara, istanbul ve izmir olmak üzere toplam 8 tane temizlik firmasına WordPress alt yapısı ile siteler hazırladım. İki tane ayrıca PHP/Mysql'den oluşan site hazırladım. HTML sizin için oldukça zor olabilir. Siteyi güncel tutup kelime bazlı, semt bazlı içerik ekleneceği zaman Notepad+, FTP ve benzeri gibi araçlara gerek duyacaksınız.

Halbuki alt yapı eğer ki WordPress olur ise, WP-Admin panelinden girip de bir makale içeriği eklemek en fazla 3 dakika vaktinizi alacaktır. Bu yüzden ücretsiz bile olsa WordPress bakmanız da ve sağ, sol bileşen desteği olan temalara yönelmeniz tarafınıza +alternatif sağlayacaktır. ;)
keithas

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 26.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğr
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 3 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Heuristic adlı üyeden alıntı

Merhabalar,

Bende bu tür HTML temalara pek yönelmeyin. Bu sektör de ankara, istanbul ve izmir olmak üzere toplam 8 tane temizlik firmasına WordPress alt yapısı ile siteler hazırladım. İki tane ayrıca PHP/Mysql'den oluşan site hazırladım. HTML sizin için oldukça zor olabilir. Siteyi güncel tutup kelime bazlı, semt bazlı içerik ekleneceği zaman Notepad+, FTP ve benzeri gibi araçlara gerek duyacaksınız.

Halbuki alt yapı eğer ki WordPress olur ise, WP-Admin panelinden girip de bir makale içeriği eklemek en fazla 3 dakika vaktinizi alacaktır. Bu yüzden ücretsiz bile olsa WordPress bakmanız da ve sağ, sol bileşen desteği olan temalara yönelmeniz tarafınıza +alternatif sağlayacaktır. ;)

hocam az çok yabancı dil, html bilgim var, yani kod bilgim de var sayılır. Şimdi mesela wordpress de top kısmını yani log olan yer bunu istediğim gibi editleyemiyorum. Ama HTML de daha basit editleme yaparım gibi geliyor. Bunu denemek istiyorum birde lisede web tasarım okuduk ama okadar mükemmel bilgiler alamadık malesef :D şimdi bu HTML temaları nasıl kurabilirim? http://www.omerbozalan.com/hazir-ucretsiz-html5-temalar.html

• Üyelik 04.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 4777
  • Beğeniler 1139 / 2068
  • Ticaret 297, (%99)
Siz aklınıza zaten net olarak bir karar kılarak, hangisine yöneleceğinizi kesinleştirmişsiniz. Ben size, ne söylesem açıkcası pek bir fayda/etki sağlamayacaktır. Yine de taktir sizindir. Ben kendi şahsi görüşümü ve size daha kolay/esnek bir şekilde çözüm üretebilecek bir çözüm sundum. HTML tema bakacaksanız O halde şöyle bakın belki daha etkili temalar işinizi görecektir.

TIKLAYINIZ

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 26.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğr
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 3 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Siz aklınıza zaten net olarak bir karar kılarak, hangisine yöneleceğinizi kesinleştirmişsiniz. Ben size, ne söylesem açıkcası pek bir fayda/etki sağlamayacaktır. Yine de taktir sizindir. Ben kendi şahsi görüşümü ve size daha kolay/esnek bir şekilde çözüm üretebilecek bir çözüm sundum. HTML tema bakacaksanız O halde şöyle bakın belki daha etkili temalar işinizi görecektir.

TIKLAYINIZ

Hocam WP yapayım diyorum ama site sahibi şöyle bişey istiyor. oneltemizlik.com
şimdi mesela wp de tema bulmakla uğraşmak istemiyorum açıkçası. şöyle ki bir temada slide çalışıyor diğerinde çalışmıyor. birinde bir özellik var diğerinde yok mesela. O yüzden hiç olmazsa kodlarla veya bir şekilde basit bir html sitesini editleyip ona vermek sitiyorum. Haklısınız biliyorum wp gibi bir nimet varken html ile uğraşılmaz ancak siteyi yapacağım kişi çok teferruatlı istiyor o yüzden. Şimdi ben HTML5 teması bulsam bile nasıl yüklücem ki? WP de temalar yüklemesi kolay bunda nasıl oluyor?

• Üyelik 04.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 4777
  • Beğeniler 1139 / 2068
  • Ticaret 297, (%99)
Internet üzerinden tema bulacaksınız. rar/zip hangi şekilde ise download/indireceksiniz. Daha sonra Sağ tık ile dosyaları masaüstü'ne çıkaracak ve içerisinde index.html, contact,html, business.html gibi sayfalar var siz siteyi oluşturacaksınız.

1.) ANASAYFA
2.) KURUMSAL
3.) HİZMETLERİMİZ
4.) REFERANSLARIMIZ
5.) FOTO GALERİ
6.) İLETİŞİM

İçerik yapısını nasıl istiyorsanız O şekilde dolduracak ve bir şablon oluşturacaksınız. Burada olay şu, İngilizce bir içeriğe sahip olan template/theme/taslak'ı tamamen kendi keyif/zevk baz alınarak düzenlenecek ve bu açık kaynak kod ile tamamen kendinize göre bir profesyonel tasarım elde edeceksiniz.

DOSYA DÜZENLEME ; Notepad+,
FTP PROGRAMLARI ; FlashFXP, FileZilla, CuteFTP
TASLAK DÜZENLEME ; FrontPage veya DreamWeaver

İyi çalışmalar.
keithas

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 26.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğr
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 3 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Internet üzerinden tema bulacaksınız. rar/zip hangi şekilde ise download/indireceksiniz. Daha sonra Sağ tık ile dosyaları masaüstü'ne çıkaracak ve içerisinde index.html, contact,html, business.html gibi sayfalar var siz siteyi oluşturacaksınız.

1.) ANASAYFA
2.) KURUMSAL
3.) HİZMETLERİMİZ
4.) REFERANSLARIMIZ
5.) FOTO GALERİ
6.) İLETİŞİM

İçerik yapısını nasıl istiyorsanız O şekilde dolduracak ve bir şablon oluşturacaksınız. Burada olay şu, İngilizce bir içeriğe sahip olan template/theme/taslak'ı tamamen kendi keyif/zevk baz alınarak düzenlenecek ve bu açık kaynak kod ile tamamen kendinize göre bir profesyonel tasarım elde edeceksiniz.

DOSYA DÜZENLEME ; Notepad+,
FTP PROGRAMLARI ; FlashFXP, FileZilla, CuteFTP
TASLAK DÜZENLEME ; FrontPage veya DreamWeaver

İyi çalışmalar.

Anladım hocam, teşekkür ederim. Fakat bir sorum daha var ben herşeyi tamamladıktan sonra godaddy hostingini kullanıyorum tarayıcı dan açıyorum server dosyalarını vs şimdi herşeyi bitirdikten sonra nereye atıcam dosyaları? public_html mi onu merak ediyorum :)

• Üyelik 04.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 4777
  • Beğeniler 1139 / 2068
  • Ticaret 297, (%99)
Windows sunucu üzerinde httpdocs oluşabiliyor. Ancak linux sunucular da ise public_html web directory alanıdır.

• Üyelik 26.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğr
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 3 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Windows sunucu üzerinde httpdocs oluşabiliyor. Ancak linux sunucular da ise public_html web directory alanıdır.

Çok teşekkür ettim hocam :):)

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al