Heuristic adlı üyeden alıntı

Merhabalar,

Bende bu tür HTML temalara pek yönelmeyin. Bu sektör de ankara, istanbul ve izmir olmak üzere toplam 8 tane temizlik firmasına WordPress alt yapısı ile siteler hazırladım. İki tane ayrıca PHP/Mysql'den oluşan site hazırladım. HTML sizin için oldukça zor olabilir. Siteyi güncel tutup kelime bazlı, semt bazlı içerik ekleneceği zaman Notepad+, FTP ve benzeri gibi araçlara gerek duyacaksınız.

Halbuki alt yapı eğer ki WordPress olur ise, WP-Admin panelinden girip de bir makale içeriği eklemek en fazla 3 dakika vaktinizi alacaktır. Bu yüzden ücretsiz bile olsa WordPress bakmanız da ve sağ, sol bileşen desteği olan temalara yönelmeniz tarafınıza +alternatif sağlayacaktır. ;)

hocam az çok yabancı dil, html bilgim var, yani kod bilgim de var sayılır. Şimdi mesela wordpress de top kısmını yani log olan yer bunu istediğim gibi editleyemiyorum. Ama HTML de daha basit editleme yaparım gibi geliyor. Bunu denemek istiyorum birde lisede web tasarım okuduk ama okadar mükemmel bilgiler alamadık malesef :D şimdi bu HTML temaları nasıl kurabilirim? http://www.omerbozalan.com/hazir-ucretsiz-html5-temalar.html