Ben eğer sizi övmüş olsaydım, siz yaptığınız içeriğin beğenildiğini düşünüp aynı vasatlıkta devam edecektiniz.
AhmetKarabulut adlı üyeden alıntı
Hocam yorumunuz için teşekkürler :) Aslına bakarsanız videoda girişteki şiir kısmı hariç(ki orada amaç doğal olmaması), kalan kısımların tümü bizim doğal halimiz. Ama elbette size yapmacık gelebilir, heyecan olsun bu işte yeni oluşumuz olsun sonuçta etkileyen faktörler. Youtube işinde gerçekten çok yeniyiz, ki bu bahsettiğimiz video 4. videomuz olmalı bizde her videodan sonra eksiklerimizi inceleyip, kendimizi nasıl geliştirebiliriz, neler katabiliriz diye düşünüyoruz. Tabii ki, gelen her yorum bizler açısından çok yararlı çünkü izleyici kitlemizin hakkımızda ne düşündüğünü görüp, buna göre profilimizi şekillendirmeye çalışacağız.Yalnız naçizane bir söyleyeceğim var benimde umarım yanlış anlamazsınız ama, bizler gibi herhangi bir işe yeni başlamış insanlara yorum yaparken biraz daha yapıcı olursanız karşınızdakini hevesli halinde biraz daha üzmüş olursunuz. Yani demek istediğim, insan ortaya iyi yada kötü bir emekle bir şey çıkardığında; gelecek yorumları da gerçekten heyecanla bekliyor ve her yorumu ciddi anlamda önemsiyor. Gelen yorumlar tabii ki iyi de kötü de olabilir ama; emeğinin sonuçlarının kötü olduğunu belirten bir yorum bir de böyle bir dille belirtilince ister istemez insanın hevesi de kırılıyor. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir ve beni yanlış anlamazsınız. Tekrar teşekkür ediyorum.