Klzmoon adlı üyeden alıntı

"Yol yapılıyor, araba yapılıyor en önemlisi hastanelerde düzgün hizmet alıyoruz ayrıca birde okullarda kitap ücretsiz dağıtılıyor bu kadar BÜYÜK hizmeti hangi partı yapar?"

Tüm partiler yapar bunları ulan yıl olmuş 2015 be vizdansız! Bu olanakları sağlayamayan iktidarın "İktidarsızlığı" baştan belli olmuştur. Cumhuriyetin çeyreğinde uçak ve araba zaten üretiyorduk neden durduruldu? yıl olmuş 2015 araba üretiyoruz ARABA ARABA!! diye sevinip gezenlere hiç birşey demiyorum. Yazık Güzel Ülkeme Yazık ne hallere düştük. Böyle bir millet bu kararı verdiyse yapacak tek birşey var ülkeden basıp gitmek allah sizin gibileri bildiği gibi yapsın be birşeyde demiyorum. Ne kadar geriye gitmek için hevesliymişsiniz, siyasetten'de "Dinden'de" soğuttunuz insanı.

Yoldan yararlanıyorsun.
Hastaneden yararlanıyorsun.
Yeni iş güçü sayesinde açılan büyük avmlerden marketlerden yararlanıyorsun.
Yapılan parktan eğlence merkezlerinden yararlanıyorsun.
Ülkenin tarımı sayesinde üretilen gıdalardan yararlanıyorsun.
Ülkenin enerjisinden yararlanıyorsun.
Ülkenin sunmuş olduğu eğitimden yararlanıyorsun ( her ne kadar yanlış olsada )
Ülkenin sunmuş olduğu diğer bütün hizmetlerden yararlanıyorsun.
Şimdi şükretmiyor lanet ediyorsun.
Kusura bakma bizde senin gibilere nankör denir.Ülkemizde bir çok sınır kapısı var dilediğini kullanabilirsin. Gidişine çok üzüldüm inan filan demiycem.Senin gibilerin ülkeden silinmesi ve LikeSend gibi arkadaşlarında kazanılması taraftarıyım.

Bir seçim yapıldı iyi veya kötü şimdi ne yapacağız bunu konuşacağımıza neler yapıyorsunuz.

İyiki gidiyorsun senin olduğun ülkeden tat gelmez bize.Var git de rahat edelim.

Ek Olarak: Ayrıca eklemek istiyorum neden uçak üretimi durdurulmuş demişsin.Biliyorsun ki bu girişim Atatürk tarafından başlatılmış hatta şöyle söylemiştir kendisi ; Bütün tayyarelerimizin ve motorlarının memleketimizde yapılması ve hava harp sanayinin bu esasa göre inkişaf ettirilmesi icâp eder

Uçak üretimi benim bildiğim 1945 yıllarında son buldu.Bu dönemde 13. türkiye hükemeti başında Chpi vardı ve onunbda başında Sayın Şükrü Saracoğlu vardı.