-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Merhaba arkadaşlar!
Geçenlerde kendi kendime düşünürken acaba İlluminati konusunda bir yazı kaleme alsam mı, diye aklımdan geçti. Sonra da "...ya bu konuda yazan bloglar, siteler vs. illa ki çoktur dedim. Az önce google amcanın defterini açıp ilk 3 sayfaya baktım. Yanlış görmediysem bir iki türkçe site dışında bizden bir blog/site vs. görmedim.
Keywordplanner vasıtasıyla aranma hacmine bir bakayım dedim, 2.240.000 (iki milyon 240 bin) civarı bir aranma var. Hem de ilgi çekici ve ziyaretçiyi sitede çoook rahat tutacak ve hatta tartışmaya katılmaya, yorum yazdırmaya teşvik edecek bir konu.
Siz ne düşünüyorsunuz?
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Akademik
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Eskiden sanki daha çoktu. Bende geçenlerde aradım ve bulamadım. Güzel bir alan...
1 kişi bu mesajı beğendi.
fmoyuncusu.com
Dijiseo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Copywriter
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
Deepweb cikti hocam unutuldu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Senin yerinde olsaydım buraya yazmazdım kendim içerik girer hit çekerdim. Şimdi herkes illüminati hakkında içeri girecek. tüh :D
icoren
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
O bir Cyerol
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
milletin bilgisi az belkide bilende var ama ***'e gelmemek istiyorlar :D
3 kişi bu mesajı beğendi.
mhalat
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Site varsa bile googleda çıkmıyordur. Malum işin özünde gizlilik var. Cemaatin bildiği siteler olabilir, kendi aralarında paylaşıyorlardır, ee hit kaygısı da yok para gani :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Body & Fitness Personal Traine
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam çünkü deepwebin içeriğinden çok kendisi net ve temel bir çatıyı barındırıyor. Adamın hakkında yazacağı tek şey şunlar : Nasıl girilir ? Bitcoin nedir ? Orada ne dönüyo? sen tutupta .union linkleri sitende paylaşırsan o sitede ne dönüyorsa sanada sıçrar. Üstüne üstlük insanlar siteleri açamayacağı için pek durmazlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Akademik
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Makara olsun diye demiyorum ama bu konuyu ele alsam sitemde, eminim ki sabit ziyaretçi grubu bile oluştururum. Yani böylesine bir alan.
Biraz özgün bir bakış açısıyla bu konu ele alınırsa eminim ki iyi bir ziyaretçi sağlar.
Makara yapmadım zaten hocam. Az çok bende böyle şeyleri sitemde ele alıyorum. İlluminati gibi çok işlenmemiş ama çok aranan konular üzerinden Google'dan iyi ziyaretçi geliyor. Bunlara yönelmenin faydalı olacağını belirttim.
Bu tarz işler yüzünden kimsenin başına bir bela gelmez. Geçen gün denk geldim masonları ve filmlerdeki illuminati mesajlarını ifşa etmeye çalışan bir blog. Linki michaelsikkofield.blogspot.com.tr idi sanırım. Demek istediğim gayet ciddiyim.
Tabi ki biraz ciddi bir görünümdeki sitede paylaşılırsa daha etkin hit alacağınızı sanıyorum. Şimdiden bol şanslar.
fmoyuncusu.com