Merhaba arkadaşlar. Yerel bir tanıtım sitemiz var. Sitemizde yer alan bazı konularda fotoğraflar yer almakta. Bazen bu fotoğrafların sayısı 10-15'i bulabilmekte.

Sayfa tıklanması açısından her fotoğrafın ayrı bir sayfalama le gösterilmesi her fotoğraf için en az 1 tık demek bunun farkındayız. Yani 10 fotoğrafın tamamına bakacak olan bir kişi için minumum 10 tıklama alacağız. Bu tıklanma açısında güzel ancak site ziyaretçilerini rahatsız edecek bir durum mudur sizce?

Ben şahsen o tarz ilerlemeli fotoğraf galerilerinden haz almıyorum ve bir süre sonra siteyi takipten vazgeçiyorum. Özellikle bizim gibi yerel ve belirli bir kitleye hitap eden siteler için bu tarz ilerlemeli fotoğraf galerisi oluşturmak mı yoksa tek sayfada tüm fotoğrafları yayınlamak mı iyidir? Tıklanma sayısından ziyade ziyaretçi gözünden bakarsanız sizce hangisi daha uygun olur bu konuda fikrinizi almak istiyorum ona göre düzenleme yapacağız.

Örnek olması açısından konu ve fotoğraf galerisi şu şekilde (Şuan tek yazıda tüm fotoğraflar görüntülenmekte): http://karasulu.com/maden-deresi-fotograflari/