ErdemDnmz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlk önce 1 dakika da onayladı şimdi de reklamları yerleştir mesajı attı yerleştirdim uygunca siteniz gayet adsense politikalarına uygun şekilde yönetiliyor diye mesaj atıyorlar..
Aradan 1 hafta geçti reklam onaylanmadı şimdi diyor ki.
Yav torrent,w.a.r.e.z erotik içerikli siteleri bile alan adsense kafasına göre iş yapıyor galiba adsense Türkiye ekibi para alıyor ?
Konuyu bilen bilmeyen bir yorum atsın bıktık artık yahu 3 siteme de aynı olayı yapıyor.
Önceden adsense hesabım vardı yanlışlık la sildim benım adıma değil di bekledim tekrar onaylanmasını olmadı.
Yeni website açtım şimdi onaylıyor 1 dakika da 1 hafta sonra aşağıdaki mesajı diyor.
Site, Google politikalarıyla uyumlu değil: Siteniz Google AdSense program politikaları veya Web Yöneticisi Kalite yönergeleri ile uyumlu olmadığı için, şu anda AdSense başvurunuzu onaylayamıyoruz. Hedefimiz, reklamverenlerimize zengin ve anlamlı içerik sağlayıp, organik trafik alan ve kullanıcılarımıza da iyi hedeflenmiş reklamlar göstermemize olanak veren siteler sunmaktır. Şu anda sitenizin bu ölçütleri karşılamadığını düşünüyoruz.
Aşağıda sitenizde kullanıcı deneyimini iyileştirmenize ve AdSense ölçütlerine uymanıza yardımcı olacak bazı öneriler verilmiştir:
Google reklamları gösteren sitelerin kullanıcılara yüksek bir değer sunması önemlidir. Bir yayıncı olarak, kullanıcılara sitenizi ziyaret etmek için bir neden sunan, benzersiz ve alakalı içerik sağlamalısınız.
Otomatik olarak oluşturulmuş sayfalara veya çok az orijinal içerik barındıran ya da hiç orijinal içerik barındırmayan sayfalara reklam yerleştirmeyin.
Siteniz, anlaşılır bir gezinme sistemi ve genel düzen sunarak iyi bir kullanıcı deneyimi sağlamalıdır. Kullanıcılar, sayfalarınız arasında tıklama yoluyla kolayca gezinebilmeli ve aradıkları bilgileri bulabilmelidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webfaresi.net r00tadmin
-
-
Ad Soyad
Ü** Ü**
-
-
-
Ticaret
27, (%93)
Site adreslerini yazarsanız konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirler
Webfaresi.net Beklerim
Thyphoon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yav torrent,w.a.r.e.z erotik içerikli siteleri bile alan adsense kafasına göre iş yapıyor galiba adsense Türkiye ekibi para alıyor ?
Bildiğim kadarıyla direk bir alım mümkün olmuyor. Öncelikle temiz bir site üzerinden adsense alıyor kodları o şekilde kullanıyorlar.
AzX66
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
benimde sadece ücretsiz uygulamaları eklediğim ( dosyalarıda paylaşmıyorum mağaza linkini veriyorum ) siteye warez içerikten red attı kafa güzel bu editörlerin
ErdemDnmz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam 3 defa yeni website aldım orjinal makaleler ve orjinal yamalar yapıp paylaştım.
Mybb Vbulletin sorunlarını çözüp paylaştım proxy bulup paylaştım.
Windows sorunlarını tek tek çözüp videolu paylaşım yaptım.
Gta,Lfs,Omsi yamaları yapıp paylaştım facebook sorunlarını çözdüm paylaştım.
Bloglarım da sürekli aynı işlemi yaptım hep orjinal girdim. Şuan bu forumum'da yüzde 95 orjinal yüzde 5 ise diğer teknoloji haber sitelerin den kaynak belirtilerek alındı yöneticiler le iyi gidiyoruz dedik.
Son darbeyi vurdu adsense sebeb bile yok orta da. Tek tek forum gezerek tanıtıyoruz forumumuzu ve içeriği temayı kolay gezinebiliyormusunuz diyorum.
Olumlu cevaplar alıyorum hatta siteye yönetici arıyormusunuz diyorlar.
Adsense neye göre cevap veriyor anlamış değilim basit bir oluşturulmuş rss çeken site adsense alıyor.
Hatta benim içeriklerim olan forumlar bile adsense alıyor. Eğer böyle yapıyorlar sa çok büyük emek yeniliyor.
ErdemDnmz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar başvuru tekrar onaylandı bu sefer diyor ki :
Siteniz politikalarımızla uyumlu olmayan bir sohbet sitesidir.
Yayıncılar, çeşitli reklam yerleşimleri ve reklam biçimleriyle denemeler yapmaları için teşvik edilir. Ancak, program politikalarımızda belirttiğimiz gibi, AdSense yayıncıları, sohbet programlarına reklam kodu, arama kutuları veya arama sonuçları yerleştiremez. Bu kapsam, anlık mesajlaşma (IM) uygulamalarını, sohbet sitelerini ve dinamik içerik barındıran diğer sayfaları içerir, ancak bunlarla sınırlı değildir.
Benim sitem sohbet sitesi değil ki ? Forum sohbet sitesimi oluyor :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
VBulletin İşleri
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
ŞAnsınız yok demekki Şansınızı birdaha birdaha deneyin.
Bide şey dicem ben adsense hesabını 1 haftada aldım içerik bile yoktu. 1 haftalık siteye Neyse sorun bu değil şans işi diyelim.
bu arada WERDAGO mudur nedir onada başvuru yapmıştım o aralar oda onaylandı Ancak onu kullanmıyorum zırt bırt arıyorlar. Neden kullanmıyorsunuz dıye adsense kullandıgımı soyluyorum 2 sini bir arada kullanabileceğimi söylüyolar. Sanki günlük 1 milyon Tekil ziyaretcim var gibi Yakamdan düşmediler. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
http://goo.gl/iMywUg