Hocam 3 defa yeni website aldım orjinal makaleler ve orjinal yamalar yapıp paylaştım.
Mybb Vbulletin sorunlarını çözüp paylaştım proxy bulup paylaştım.
Windows sorunlarını tek tek çözüp videolu paylaşım yaptım.
Gta,Lfs,Omsi yamaları yapıp paylaştım facebook sorunlarını çözdüm paylaştım.
Bloglarım da sürekli aynı işlemi yaptım hep orjinal girdim. Şuan bu forumum'da yüzde 95 orjinal yüzde 5 ise diğer teknoloji haber sitelerin den kaynak belirtilerek alındı yöneticiler le iyi gidiyoruz dedik.
Son darbeyi vurdu adsense sebeb bile yok orta da. Tek tek forum gezerek tanıtıyoruz forumumuzu ve içeriği temayı kolay gezinebiliyormusunuz diyorum.
Olumlu cevaplar alıyorum hatta siteye yönetici arıyormusunuz diyorlar.
Adsense neye göre cevap veriyor anlamış değilim basit bir oluşturulmuş rss çeken site adsense alıyor.
Hatta benim içeriklerim olan forumlar bile adsense alıyor. Eğer böyle yapıyorlar sa çok büyük emek yeniliyor.
Mybb Vbulletin sorunlarını çözüp paylaştım proxy bulup paylaştım.
Windows sorunlarını tek tek çözüp videolu paylaşım yaptım.
Gta,Lfs,Omsi yamaları yapıp paylaştım facebook sorunlarını çözdüm paylaştım.
Bloglarım da sürekli aynı işlemi yaptım hep orjinal girdim. Şuan bu forumum'da yüzde 95 orjinal yüzde 5 ise diğer teknoloji haber sitelerin den kaynak belirtilerek alındı yöneticiler le iyi gidiyoruz dedik.
Son darbeyi vurdu adsense sebeb bile yok orta da. Tek tek forum gezerek tanıtıyoruz forumumuzu ve içeriği temayı kolay gezinebiliyormusunuz diyorum.
Olumlu cevaplar alıyorum hatta siteye yönetici arıyormusunuz diyorlar.
Adsense neye göre cevap veriyor anlamış değilim basit bir oluşturulmuş rss çeken site adsense alıyor.
Hatta benim içeriklerim olan forumlar bile adsense alıyor. Eğer böyle yapıyorlar sa çok büyük emek yeniliyor.
Hocam sponsor arayın o zaman veya cpm fun gibi görüntüleme başına verenlere bakın forumlarda görüntülenme çok olur bi ara 2014 olabilir yandexin reklam ağı vardı adsense gibi ama sadece rusça hizmet veriyodu onun hakkında bilgisi olan var mı ? ne oldu ona