Anlatmaya çalıştığım misal ben x şahsıyım seocu diye geçiniyorum bir algoritmayı çözemedim, direk senin siteye damlar senden bilgiyi alır kendi bilgimmiş gibi kullanırım :) Veya ben algoritma ile ilgili bu foruma ve diğer forumlara konu açtım 50 kişi cevapladı sonra yine geldim laf olsun diye sana sordum :)
Senin düşüncene gelirsek kim ne yapacak hocam puanı :) Zaten cevaplayanın seodan anlaması gerek, e bir seocu ne diye senin siteye çalışsın ? :) Site senin, bence senin cevaplaman daha mantıklı veya yazarlarının.
Senin düşüncene gelirsek kim ne yapacak hocam puanı :) Zaten cevaplayanın seodan anlaması gerek, e bir seocu ne diye senin siteye çalışsın ? :) Site senin, bence senin cevaplaman daha mantıklı veya yazarlarının.
Zaten ben cevaplayacağım ki :) Hani şöyle bir şey var. Ziyaretçi girer dolaşır bi bakar geçmişte aynı sıkıntı onun başınada gelmiştir. Hemen cevaplar. Ziyaretçi bu sefer nam alır gibi :) :)
Anladım bu bizim insanlara iyilik yaramaz :D :D Açmıyorum ikisinide dermişim :D :D :D