lostyazilim

WordPress Subdomain Önerisi

14 Mesajlar 2.830 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Seomple Seomple Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek E-ticaret & Seo Danışmanlığı
  • Mesajlar 793
  • Beğeniler 33 / 240
  • Ticaret 26, (%100)
Türkiye'nin şuanki ortamı için cevaplıyorum kardeşim :)

İmleme olayı;

Türkiye'de siteni sömürmek için kullanırlar, kimse şu şahıs sağolsun şu hizmeti sağladı abartmadan kullanalım veya şunu yapalımda destek olalım demez.

Soru-Cevap olayı;

Adam 50 forumda cevabı alsa bile yine gelir sana sorar laf kalabalığı için, veya Seo'cuyum diye geçinenlere soru sorulur veya bi noktada tıkanırlar direk atlarlar :)

Yani işin özeti iki serviste seni 'kek' yerine koyacaklarını anlamına gelir :) İlla biri dersen ben soru-cavaptan yanayım en azından çıkış olmaz sitenden :)

wmaraci
reklam

AydinOzturk AydinOzturk WebMaster & SEO Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek SEO Strateji Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 66 / 300
  • Ticaret 11, (%100)

Seomple adlı üyeden alıntı

Türkiye'nin şuanki ortamı için cevaplıyorum kardeşim :)

İmleme olayı;

Türkiye'de siteni sömürmek için kullanırlar, kimse şu şahıs sağolsun şu hizmeti sağladı abartmadan kullanalım veya şunu yapalımda destek olalım demez.

Soru-Cevap olayı;

Adam 50 forumda cevabı alsa bile yine gelir sana sorar laf kalabalığı için, veya Seo'cuyum diye geçinenlere soru sorulur veya bi noktada tıkanırlar direk atlarlar :)

Yani işin özeti iki serviste seni 'kek' yerine koyacaklarını anlamına gelir :) İlla biri dersen ben soru-cavaptan yanayım en azından çıkış olmaz sitenden :)

Açık konuşayım mı :) 40 yıl düşünsem böyle bir şey aklıma gelmezdi :) İşte bu tür soruları kamuya bu yüzden açıyorum :)

soru-cevap için dediğini tam anlamadım... O zaman ben temaları toparlayıp düzenleyip ücretsiz olarak dağıtayım. Belki hayır duası alırım :D :D

Soru cevap sistemini nasıl kullanabiliriz onun hakkında da yorum alırsam iyi olur :) Herkes yorum yapabilecek bu sistemde yorum sıkıntısı olmayacak. İnsanlar cevap yazacak ve bir kişi doğru bulur ve beğenirse ona +1 puan verebilecek :)

Seomple Seomple Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek E-ticaret & Seo Danışmanlığı
  • Mesajlar 793
  • Beğeniler 33 / 240
  • Ticaret 26, (%100)

SeoMakale adlı üyeden alıntı

Açık konuşayım mı :) 40 yıl düşünsem böyle bir şey aklıma gelmezdi :) İşte bu tür soruları kamuya bu yüzden açıyorum :)

soru-cevap için dediğini tam anlamadım... O zaman ben temaları toparlayıp düzenleyip ücretsiz olarak dağıtayım. Belki hayır duası alırım :D :D

Soru cevap sistemini nasıl kullanabiliriz onun hakkında da yorum alırsam iyi olur :) Herkes yorum yapabilecek bu sistemde yorum sıkıntısı olmayacak. İnsanlar cevap yazacak ve bir kişi doğru bulur ve beğenirse ona +1 puan verebilecek :)

Anlatmaya çalıştığım misal ben x şahsıyım seocu diye geçiniyorum bir algoritmayı çözemedim, direk senin siteye damlar senden bilgiyi alır kendi bilgimmiş gibi kullanırım :) Veya ben algoritma ile ilgili bu foruma ve diğer forumlara konu açtım 50 kişi cevapladı sonra yine geldim laf olsun diye sana sordum :)

Senin düşüncene gelirsek kim ne yapacak hocam puanı :) Zaten cevaplayanın seodan anlaması gerek, e bir seocu ne diye senin siteye çalışsın ? :) Site senin, bence senin cevaplaman daha mantıklı veya yazarlarının.

AydinOzturk AydinOzturk WebMaster & SEO Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek SEO Strateji Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 66 / 300
  • Ticaret 11, (%100)

Seomple adlı üyeden alıntı

Anlatmaya çalıştığım misal ben x şahsıyım seocu diye geçiniyorum bir algoritmayı çözemedim, direk senin siteye damlar senden bilgiyi alır kendi bilgimmiş gibi kullanırım :) Veya ben algoritma ile ilgili bu foruma ve diğer forumlara konu açtım 50 kişi cevapladı sonra yine geldim laf olsun diye sana sordum :)

Senin düşüncene gelirsek kim ne yapacak hocam puanı :) Zaten cevaplayanın seodan anlaması gerek, e bir seocu ne diye senin siteye çalışsın ? :) Site senin, bence senin cevaplaman daha mantıklı veya yazarlarının.

Zaten ben cevaplayacağım ki :) Hani şöyle bir şey var. Ziyaretçi girer dolaşır bi bakar geçmişte aynı sıkıntı onun başınada gelmiştir. Hemen cevaplar. Ziyaretçi bu sefer nam alır gibi :) :)

Anladım bu bizim insanlara iyilik yaramaz :D :D Açmıyorum ikisinide dermişim :D :D :D

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al