-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Bugün youtube'da "İlluminati Yalanı" diye arama yaptım. Çok ilginçtir ki bir videoya bile rastlamadım. Belli ki herkes nemalanıyor varlığından... Neden mi? Nedeni çok basit; popülarite.
Ara sıra youtube üzerinden bir kaç illuminati videosu izlerim. Var mı yeni bişey diye... Videolar hep aynı, üçgeni yapan, tek gözünü kapatan illuminati üyesi!
Arka fona genel itibariyle testere film müziği konularak oluşturulan videolar, ürkütücü bir hava eşliğinde özellikle 18 yaş altı olanları bayağı bir etkileyip gaza getiriyor. Zaten sağlanmak istenen esas etki, bu tarz bir boş korku yaratmak...
koz4
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** O**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Tutmuyoda ondan benim o kadar emek verdiğim komplo sitesi gitmiyo mesela millet okumuyo bu tarz konuları sebep bu YouTube daha aktif bu konuda
HoRoZz
www.horozz.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2012 yılında bende araştırmıştım ancak çok yazı bulamamıştım.. Ama videoları bolca bulunuyor..
http://horozz.net/illuminati-nedir.html?postTabs=1
www.horozz.net - www.mekan.me - www.icsel.net
HoRoZz
www.horozz.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynı şekilde düşünüyorum ama zaten inanç dışı bir örgütlenme olayı bu.. Aslında illuminati olayına sadece bir grup insan ideolojisi şeklinde bakmamak lazım.. Özellikle uzaylıların ve iç dünya (Agarti ve başkenti Şamballa) teorisi ile birlikte değerlendirmek gerek.. Zira 2012 yılındaki o yazımdan sonra uzaylılar, 51.bölge, uzaylı türleri, iç dünya gibi tüm bilgileri sürekli takip ediyorum ve garip bir şekilde bağlantılar çıkıyor ortaya..
Araştırmalarını bu şekilde genişletirsen şaşıracağın pekçok şey çıkacaktır karşına..
www.horozz.net - www.mekan.me - www.icsel.net
madalyon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
çünkü saçma. illuminati öyle gizemli falan bişey değil, kötüde değil. sadece ergen abartısı emin olun.
Balrog
Computer Science
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
cs
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bence yazmalısın ama bu işte popüler olman senin anlatımına ve bilgine bağlı. Çok fazla araştırmalısın. Yabancı sitelerin altını üstüne getirmelisin.Bu işin o kadar tehlikeli olacağını düşünmüyorum sonuçta olanı bulup yazıyorsun. Ben şu an sadece michaelsikkofield'i bu alanda başarılı buluyorum.
Bu arada: İlluminati yok demek saçmalıktır. Var abicim var, siz isteseniz de istemesenizde var. Elimizeki parayla yönetiyorlar bizi, siz hala yok diyorsunuz.