KDOGAN adlı üyeden alıntı

Hocam hemen şimdi neden bırakamayasınız? Günde 1 paket içen bir adam kira öder gibi sigaraya para ödüyor. Sanki kredimiz varda borcunu ödüyoruz. Zaten hepimizin aşağı yukarı ekonomisi belli. Şurada 300-500 Adsense üzerinden kazanmak için saatlerce emek veren bir sürü arkadaş var, o para neden sigaraya gitsin ki?

Üstat al kendine 1+1 bir ev, kredisini öde. Sigarayı bırak evin kredisini öde yavaştan. En azından evin varsa fazladan evin olur, yoksa kafanı sokacak sana ait bir evin olur. Zor değil, insan istedikten sonra başaramayacağı şey yok. Yıllar sonra nasıl içtiğini bile hatırlamıyor insanlar.

Dilerim ki hemen bugün bırakın, yarın mücadele edin.


Bütün iş ilk 2-3 gün sabretmekte bitiyor sonrası kolay geliyor. Bende 2.5 ay kadar bırakmıştım askerden geldiğim sene, olmadık yere tekrar başladım şimdi de gözüm kesmiyor . İlk günlerde gölgemle bile kavga ediyordum öyle strese sokmuştu sonrasında yanımda içenler varken bile canım çekmiyordu.

Umarım başarırsın Kaan , parayı boş ver kül tablası gibi kokuyoruz, dişlere zarar veriyor ciğerlere zarar veriyor, tad alma koku alma duyularımızı öldürüyor. Bir süre içme yediğin içtiğin her şeyin tadı değişecek, sabahları dinç uyanacaksın o ağzında ki kötü tad yapı gidecek vs. inş başarırsın