BiELOF adlı üyeden alıntı

Elbette kelime planlayıcı siteler ve benzerleri faydası var. Fakat her zaman kendime ilke edindiğim bir prensibim var.

Geerekirse 1 günümü harcarım sayfayı yayınlamadan önce değişik varyasyonlarda ki kelimeleri ararım.

ELLE. programlarla değil.

ÖNEMLİ NOT: Kelime arar iken kesinlikle sonuçlara tıklamamalısın.

Yapman gerekenler.
Modem kapatıp, Bilgisayarda ki tüm geçmişi sil.

1, ADIM
Google chrome aç,

iphone 4 (yazdığında çıkan kelimelere bak)
iphone 4 "BOŞLUK" bırak (çıkan kelimelere bak)
iphone 4 a
iphone 4 b
iphone 4 c
.
v.s.
v.s.
.
iphone 4 y
iphone 4 z Harfine kadar devam et. İşine gelenleri kaydet.

2, ADIM
iphone 4 1(yazdığında çıkan kelimelere bak)
iphone 4 16 gb özellikleri

iphone 4 2 (yazdığında çıkan kelimelere bak)
iphone 4 2.el
iphone 4 21 hatası
iphone 4 2015 fiyat

Bizim millet facebook com yazmaz, Google chrome ve benzeri açar, FACEBOOK yazar, çıkan sonuçlara göre tıklar.

Bu şekilde arama yaptıklarını bir not defterine kaydet. Sorgu sayısı - beğendiklerini - işine gelenlerden temanın izin verdiklerini kadar limitleri kullan.

3 ay sonra eğer üste çıkmazsan gel bana söyle :) (06/11/2015 tarihi kaydedelim.)

Rakip çok ise ve site hitleri sizden yüksek olduğu zamanlar 1. sıra olmanız zor olduğu gibi 1. sayfaya da çıkmanız güçleşebilir.

Bu kelimede 11. sıradayım ve üste çıkamadım. 3 aydır siteme her hangi bir içerik girmediğimden dolayıda üst sıralara çıkmak zor oluyor. Üşengeç olmasam bir çok kelimede üst seviyeye taşırım. :D

Çok şükür bugüne kadar yaptığım sayfaların yüzdelik olarak önemli ölçüde üst sıralara taşımışızdır. Sadece 1 kelime anahtarı ile değil aynı kelime anahtarının değişik varyasyonları illede üst sıralarda bulunmaktadır.

Gerçek sonuçlar ile bilmem anlatabildim mi :)

Aydınlattığınız için çıok teşekkür ederim. Harika bir taktik.. yanlız camiiler.com siteniz açılmıyor yada bir hız sorunu var.