lostyazilim
tr.link

Gelir Elde etmem için Yapmam gerekenler ?

28 Mesajlar 3.584 Okunma
acebozum
tr.link

eminerkmen eminerkmen Beyin - Fikir Adamı Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 29 / 22
  • Ticaret 8, (%100)
Gelir falan bilmem ama güzel bir konuyu ele alarak iyi bir forum sitesi açmışsınız diyebilirim. Tabi daha yeni, eksikleri illa ki olacaktır. Sitenizin kısa süre içinde yükselmesini ve büyük bir platform oluşturması için ilk başlarda girdiğiniz konuların doğru bilgiler içererek düzgün ve özgün olması gerektiğini unutmayınız. Başarılar. ;)
Crewx

kişi bu mesajı beğendi.

Korku üzerine egemenlik kurulamaz. - M. Kemal ATATÜRK

googleasistan
webimgo

Crewx Crewx Mr.Whale Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Software Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 3706
  • Beğeniler 1310 / 1310
  • Ticaret 152, (%100)

eminerkmen adlı üyeden alıntı

Gelir falan bilmem ama güzel bir konuyu ele alarak iyi bir forum sitesi açmışsınız diyebilirim. Tabi daha yeni, eksikleri illa ki olacaktır. Sitenizin kısa süre içinde yükselmesini ve büyük bir platform oluşturması için ilk başlarda girdiğiniz konuların doğru bilgiler içererek düzgün ve özgün olması gerektiğini unutmayınız. Başarılar. ;)

çok teşekkür ederim hocam gerçekten hiç rakip yok diyebilirim bundan dolayı iyi yerlere gelmem mümkün inşallah başarırız nediyelim
eminerkmen

kişi bu mesajı beğendi.

eminerkmen eminerkmen Beyin - Fikir Adamı Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 29 / 22
  • Ticaret 8, (%100)

Crewx adlı üyeden alıntı

çok teşekkür ederim hocam gerçekten hiç rakip yok diyebilirim bundan dolayı iyi yerlere gelmem mümkün inşallah başarırız nediyelim

Bende elektrik-elektronik okuyorum. Birinci sınıfım ins. ileride araştırma yaparken sitenizden faydalanırım diyelim :)
Crewx

kişi bu mesajı beğendi.

Korku üzerine egemenlik kurulamaz. - M. Kemal ATATÜRK

• Üyelik 19.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 3706
  • Beğeniler 1310 / 1310
  • Ticaret 152, (%100)

eminerkmen adlı üyeden alıntı

Bende elektrik-elektronik okuyorum. Birinci sınıfım ins. ileride araştırma yaparken sitenizden faydalanırım diyelim :)

inş hocam çevreniz var ise çağırın gelsinler bekleriz yada bildiğiniz sosyal medaya gruplarında paylaşıp destek olursanız sevinirim bende elektirk elektronik kontrol ve otomasyon okuyorum üniversite. 1. sınıf öğrencisiyim

wmaraci
wmaraci

afd afd WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Yalova
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 22
  • Beğeniler 10 / 5
  • Ticaret 1, (%100)

Crewx adlı üyeden alıntı

ahaha hocam ya :D Neden ki :D

Merhabalar;

Sitenizde o ya da bu şekilde reklamları tıklamaya teşvik edici herhangi bir şey bulundurmanız sakıncalı ve reklam hesabınızın yasaklanmasına neden olabilir. Sizde takdir edersiniz ki google internet mecrasında her yazılan yazıyı arşivliyor, tarıyor, listeliyor ve sınıflandırıyor. Adamlar bu şekilde para kazanmakta. Sizin yaptığınız masumane istek google a göre onun ticaretine hile karıştırmak. Bu nedenle size tavsiyem sitenizden bu tip yazmış olduğunuz tüm yazıları çıkartmanız. Diğer türlü adsense hesabınızın banlanacağını rahatlıkla söyleyebilirim.

Ayrıca gelişim odaklı olarak yeni forum sitelerinin üst sıralara gelmeleri, iyi gelir getiren bir kapı olmaları şuanda zor gözükmekte. Sitenizin içeriğini inceledim, kendi kanaatimce size anlatmaya çalışayım;

-Sitenizi daha aktif hale getirebilirsiniz. Sitenizi açtığımda bir kaç içerikten başka birşey göremiyorum. Kullanıcı sayınızı arttırmalısınız.
-Daha önce konunuzla alakalı forumlarda paylaşılmayan özgün dökümanları yayınlamalısınız.
-Ufak tefek promosyonlarla sitenize hit çekebilir, özgün konu paylaşımını arttırıcı işler üzerine yoğunlaşabilirsiniz.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Çıktığınız bu yolda size başarılar diliyorum.

İyi çalışmalar...
Crewx

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 19.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 3706
  • Beğeniler 1310 / 1310
  • Ticaret 152, (%100)

afd adlı üyeden alıntı

Merhabalar;

Sitenizde o ya da bu şekilde reklamları tıklamaya teşvik edici herhangi bir şey bulundurmanız sakıncalı ve reklam hesabınızın yasaklanmasına neden olabilir. Sizde takdir edersiniz ki google internet mecrasında her yazılan yazıyı arşivliyor, tarıyor, listeliyor ve sınıflandırıyor. Adamlar bu şekilde para kazanmakta. Sizin yaptığınız masumane istek google a göre onun ticaretine hile karıştırmak. Bu nedenle size tavsiyem sitenizden bu tip yazmış olduğunuz tüm yazıları çıkartmanız. Diğer türlü adsense hesabınızın banlanacağını rahatlıkla söyleyebilirim.

Ayrıca gelişim odaklı olarak yeni forum sitelerinin üst sıralara gelmeleri, iyi gelir getiren bir kapı olmaları şuanda zor gözükmekte. Sitenizin içeriğini inceledim, kendi kanaatimce size anlatmaya çalışayım;

-Sitenizi daha aktif hale getirebilirsiniz. Sitenizi açtığımda bir kaç içerikten başka birşey göremiyorum. Kullanıcı sayınızı arttırmalısınız.
-Daha önce konunuzla alakalı forumlarda paylaşılmayan özgün dökümanları yayınlamalısınız.
-Ufak tefek promosyonlarla sitenize hit çekebilir, özgün konu paylaşımını arttırıcı işler üzerine yoğunlaşabilirsiniz.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Çıktığınız bu yolda size başarılar diliyorum.

İyi çalışmalar...

Düşünceleriniz ve önerileriniz için çok teşekkür ediyorum hocam mutalaka dikkate alacağım.

axmet73 axmet73 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 51
  • Beğeniler 3 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam reklamlara teşvik etmek adsense ban sebebidir. Dikkatli olun bence adsense kadar güzel getiri sağlayan bir sistemden olmayın derim. :)
Crewx

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 19.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 3706
  • Beğeniler 1310 / 1310
  • Ticaret 152, (%100)

axmet73 adlı üyeden alıntı

Hocam reklamlara teşvik etmek adsense ban sebebidir. Dikkatli olun bence adsense kadar güzel getiri sağlayan bir sistemden olmayın derim. :)

hocam size birşey diyeceğim benim dün bgbgm 0.23 dü bugün BGBG TRY11.65 anlamadım ne oldu aslında 4 dü reklam yerlerinde değişikliy yaptım 11 e çıktı şuanki kazancım 5 tl anlamıyorum normalde 10 krş alıyordum :D

axmet73 axmet73 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 51
  • Beğeniler 3 / 5
  • Ticaret 0, (%0)

Crewx adlı üyeden alıntı

hocam size birşey diyeceğim benim dün bgbgm 0.23 dü bugün BGBG TRY11.65 anlamadım ne oldu aslında 4 dü reklam yerlerinde değişikliy yaptım 11 e çıktı şuanki kazancım 5 tl anlamıyorum normalde 10 krş alıyordum :D

Hocam bu oranın bu kadar artması biraz riskli onu söyleyeyim. Sebebi ise şu an forumdan sitenize gelen arkadaşlarımız ben dahil olmak üzere reklamlarınıza +1 tık bırakmaktayız. Sitende düzenli görüntülenme ve tıklama oldukça kazanırsın günde 5tl diip geçmeyin senede 1825tl para demek sunucu domain masrafları filan 325tl desen ki o kadar tutmaz bile net 1500tl gelir. Adsense'in değerini bilin ben günlük 2-3k hit 25-30 reklam tıkı alıyorum sitemde 1-2$ anca kazanıyorum. Hey gidi adsense warez içeriğe neden reklam vermezin :( :(

Ek Olarak: Ayrıca bgbg'nin açıklamasınıda paylaşayım. Google adsense'den alıntıdır..

Bin gösterim başına gelir (BGBG), aldığınız her 1000 gösterimden elde edeceğiniz tahmini kazançları temsil eder. BGBG gerçekte ne kadar gelir elde ettiğinizi değil, tahmini kazancınızın aldığınız sayfa görüntüleme, gösterim veya sorgu sayısına bölünüp 1000 ile çarpılmasıyla ortaya çıkan değeri gösterir.

Formül:
BGBG = (Tahmini kazanç / Sayfa görüntüleme sayısı) * 1000

Örneğin:

Örneğin, 25 sayfa görüntülemeden 0,15 dolar tutarında bir tahmini kazanç elde ettiyseniz, sayfa BGBG'niz (0,15 dolar / 25) * 1000, yani 6,00 dolar olur.
45.000 reklam gösteriminden 180 dolar tutarında bir tahmini kazanç elde ettiyseniz, reklam BGBG'niz (180 dolar / 45.000) * 1000, yani 4,00 dolar olur.
BGBG, reklamcılık programlarında yaygın olarak kullanılan bir sayıdır. Farklı kanallardan elde ettiğiniz gelirleri karşılaştırırken bu sayıdan yararlanabilirsiniz.
Crewx

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 19.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 3706
  • Beğeniler 1310 / 1310
  • Ticaret 152, (%100)

axmet73 adlı üyeden alıntı

Hocam bu oranın bu kadar artması biraz riskli onu söyleyeyim. Sebebi ise şu an forumdan sitenize gelen arkadaşlarımız ben dahil olmak üzere reklamlarınıza +1 tık bırakmaktayız. Sitende düzenli görüntülenme ve tıklama oldukça kazanırsın günde 5tl diip geçmeyin senede 1825tl para demek sunucu domain masrafları filan 325tl desen ki o kadar tutmaz bile net 1500tl gelir. Adsense'in değerini bilin ben günlük 2-3k hit 25-30 reklam tıkı alıyorum sitemde 1-2$ anca kazanıyorum. Hey gidi adsense warez içeriğe neden reklam vermezin :( :(

Ek Olarak: Ayrıca bgbg'nin açıklamasınıda paylaşayım. Google adsense'den alıntıdır..

Bin gösterim başına gelir (BGBG), aldığınız her 1000 gösterimden elde edeceğiniz tahmini kazançları temsil eder. BGBG gerçekte ne kadar gelir elde ettiğinizi değil, tahmini kazancınızın aldığınız sayfa görüntüleme, gösterim veya sorgu sayısına bölünüp 1000 ile çarpılmasıyla ortaya çıkan değeri gösterir.

Formül:
BGBG = (Tahmini kazanç / Sayfa görüntüleme sayısı) * 1000

Örneğin:

Örneğin, 25 sayfa görüntülemeden 0,15 dolar tutarında bir tahmini kazanç elde ettiyseniz, sayfa BGBG'niz (0,15 dolar / 25) * 1000, yani 6,00 dolar olur.
45.000 reklam gösteriminden 180 dolar tutarında bir tahmini kazanç elde ettiyseniz, reklam BGBG'niz (180 dolar / 45.000) * 1000, yani 4,00 dolar olur.
BGBG, reklamcılık programlarında yaygın olarak kullanılan bir sayıdır. Farklı kanallardan elde ettiğiniz gelirleri karşılaştırırken bu sayıdan yararlanabilirsiniz.

valla haklısınız hocam sizin açınızdanda zor ama inşallah bana birşey olmaz şimdi tırstım :D

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al