lostyazilim
tr.link

One Piece izleyenler Derneği

15 Mesajlar 1.901 Okunma
lstbozum
tr.link

Umutirhan Umutirhan Ares # Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 1958
  • Beğeniler 139 / 206
  • Ticaret 3, (%100)

Merhaba arkadaşlar, bu animeyi benim gibi takip eden bir çok kişi olduğundan eminim forumda. Ve bende böyle bir başlık açma ihtiyacı duydum. Yeni çıkan bölümleri yorum olarak bildireceğim. Ayrıca buradan yeni bölümü de tartışabiliriz (:

==================================================

Başlık: "Erkekçe Kavga! Señor'un Aşk Ağıtı!"
Manga: 775
Bölüm Yönetmeni: Satoshi Itō
Animasyon Yönetmeni: Shūichi Itō
Yayın Saati: 09:30 JP / 03:30 TR

Gelecek Bölüm
One Piece 716: Ölüm Cazibesi! Diamante'nin Vahşi Saldırı Fırtınası!

https://www.youtube.com/watch?v=i-m81ejjeG8

One Piece 715. Bölüm izle

wmaraci
reklam

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4129
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
Luffy şeytan meyvesini yedikten sonra birkaç bölüm daha izlemiştim sonra hiç fırsatım olmamıştı. Çok güzel bir anime.

negiu negiu WM olmaya çalışıyoruz Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Fizyoterapist
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** U**
  • Mesajlar 526
  • Beğeniler 2 / 183
  • Ticaret 0, (%0)
Şu doflamingo vs luffyi artık bi gösterseler bitse de rahatlasak ^^

TeamScriptim TeamScriptim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 90 / 202
  • Ticaret 11, (%100)
Yav bu şey değil mi: Şu lastik gibi uzayan bir adam vardı? O değil mi :)

Mustafa Kemal ATATÜRK!
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 07.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 1958
  • Beğeniler 139 / 206
  • Ticaret 3, (%100)

TeamScriptim adlı üyeden alıntı

Yav bu şey değil mi: Şu lastik gibi uzayan bir adam vardı? O değil mi :)

Aynen bir zamanlar televizyonda da yayınlanmıştı fakat çocuklar açısından fazla şiddetli görüldüğü için kaldırılmıştı.
TeamScriptim

kişi bu mesajı beğendi.

TeamScriptim TeamScriptim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 90 / 202
  • Ticaret 11, (%100)

Umutİrhan adlı üyeden alıntı

Aynen bir zamanlar televizyonda da yayınlanmıştı fakat çocuklar açısından fazla şiddetli görüldüğü için kaldırılmıştı.

Allah senden razı olsun :) ne zamandır bunun adını bulmaya çalışıyordum [emoji4]

Mustafa Kemal ATATÜRK!

• Üyelik 07.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 1958
  • Beğeniler 139 / 206
  • Ticaret 3, (%100)
Yeni bölümü buradan izleyebilirsiniz;
http://www.anime-izle.com/one-piece-717-bolum-izle/

3579 3579 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 30.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2434
  • Beğeniler 686 / 1151
  • Ticaret 1, (%100)
Animesi açık ve net söylüyorum "berbat" (son sezonları elbette). Yanlış anlamayın One Piece berbat değil (favori mangam), animesi berbat. 20 dakikalık animenin 5 dakikası sadece özet ve opening oluyor. Geriye kalan 15 dakika ise mangada 10-13 sayfada olan şeylerin uzattıkça uzatılmış hali oluyor. 1 manga bölümü = 1 anime bölümü oluyor, haliyle aynı sahneleri uzatıp uzatıp duruyorlar.

Zaten şu anda animede olan arc da OP tarihinin en sıkıcı arcı/bölümü. Ama bu arcın sonunda güzel şeyler olacak. :)

İzlemek isteyenler Shingeki No Kyojin, Magi, Bleach, Naruto (İlk sezon) izleyebilirler. Birçok anime var takip ettiğim ve Naruto Shippuuden ve One Piece mangası güzel olsa da animesi çuvallayan serilerden.

negiu negiu WM olmaya çalışıyoruz Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Fizyoterapist
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** U**
  • Mesajlar 526
  • Beğeniler 2 / 183
  • Ticaret 0, (%0)

Kakarotto adlı üyeden alıntı

Animesi açık ve net söylüyorum "berbat" (son sezonları elbette). Yanlış anlamayın One Piece berbat değil (favori mangam), animesi berbat. 20 dakikalık animenin 5 dakikası sadece özet ve opening oluyor. Geriye kalan 15 dakika ise mangada 10-13 sayfada olan şeylerin uzattıkça uzatılmış hali oluyor. 1 manga bölümü = 1 anime bölümü oluyor, haliyle aynı sahneleri uzatıp uzatıp duruyorlar.

Zaten şu anda animede olan arc da OP tarihinin en sıkıcı arcı/bölümü. Ama bu arcın sonunda güzel şeyler olacak. :)

İzlemek isteyenler Shingeki No Kyojin, Magi, Bleach, Naruto (İlk sezon) izleyebilirler. Birçok anime var takip ettiğim ve Naruto Shippuuden ve One Piece mangası güzel olsa da animesi çuvallayan serilerden.

YO YO ^^ One Piece candır. Güncel takip edince cidden sıkıyor insanı, arc arc izlemek daha iyi gibi ama insan dayanamıyor işte ^^. En azından Naruto Shippuuden gibi fillera boğmuyor insanı. Mangası bitti ama böyle giderse animesi 2 yılda anca biter.

3579 3579 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 30.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2434
  • Beğeniler 686 / 1151
  • Ticaret 1, (%100)

negiu adlı üyeden alıntı

YO YO ^^ One Piece candır. Güncel takip edince cidden sıkıyor insanı, arc arc izlemek daha iyi gibi ama insan dayanamıyor işte ^^. En azından Naruto Shippuuden gibi fillera boğmuyor insanı. Mangası bitti ama böyle giderse animesi 2 yılda anca biter.

Ben OP animeyi güncel takip etmiyorum. Arc arc takip ediyor(d)um. Eiichiro Oda zaten yeterince uzatıyor mangayı. Her 3 haftada 1 hafta tatil yapıyor adam. Bir de mangayı gereksiz sahnelerle uzatıyor. Bir de bunun üzerine animatörler de o uzun olan sahnelere gereksiz eklemeler yapıp hiçten içine ediyor. Yani senin anlayacağın One Piece "her bölümde" en az 5 dakikalık filler veriyor.

Şu andaki animede oynamakta olan Dressrosa Arc'ı zaten manganın da en sıkıcı arcı oldu. Saçma sapan uzattı mangaka. Sadece (mangada) arcın son bölümü oldukça etkileyiciydi. :) Dediğim gibi One Piece kötü demiyorum mangası favori mangam. Ama animesi cidden berbat. Marineford Arc'ından sonrasını izlemeye gerek yok.

Naruto Shippuuden serisine hiç girmiyorum, berbat zaten. Normal Naruto'dan bahsediyorum ben. Animesinin bitmesine de pek bir şey kalmadı. 10-15 bölüm falan kaldı onu da hızlıca halleder animatörler.

Bleach ve Shingeki no Kyojin animesi tekrar başlasa da biraz izlesek. :rolleyes:

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al