Zeus
Güç gizden gelir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
42, (%95)
Merhabalar forumdan defalarca yazdım fakat torrent oyun üzerine bi forum bulamadım.
Ne diyorsunuz arkadaşlar vbulletin alt yapılı bi torrent forumu tutarmı ? görüşlerinizi alabilirmiyim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Olabilir sanırım, bende düşünmekteyim daha önce bu işi yapan arkadaşlarım vardı hepsi forumlarını kapatıp gitti torrent oyun film vs. üzerine bir forum açmayı düşünüyorum fakat adsense sorunu olduğu için telif sıkıntısı yüzünden yapmak istemiyorum bence tutar şansını denemelisin sabır ve azimli çalışmanın faydasını alırsın :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam çok büyük siteler var torrent üzerine. Kaliteli içerik üretip torrent dosyalarını kendi seedboxınız ile seed yaparsanız olabilir ama ciddi emek vermek şart.
xFeyz
creative solutions
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
developer
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
söyleyeceklerimi yanlış anlamayın ama..
torrent oyun forumu olarak hem ziyaretçilerin sevdiği, hem de arama motorlarının sevdiği bir çok site, bir çok büyük site, bir çok köklü site var. yani şu an için iyi bir yer kapmanız çok çok çok zor gibi.
farklı bir alana, aslında aranma hacmi olan fakat yatırım yapılmamış bir projeye girmeyi düşünseniz? biraz araştırırsanız, bir çok alan bulabilirsiniz.
kolay gelsin, iyi çalışmalar :)
EFSANE! | omerbeyoglu.me
Neophyte
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcısı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Torrent illegal bir iş olsada faydalı ve geliri bol olan bir iş. Eğer paylaşım dışında bir yardıma ihtiyacınız varsa yardımcı olabilirim. Siteyle ilgilenmek , grafik tasarım işleri gibisinden. Kolay gelsin diyorum.