lostyazilim

Torrent oyun forumu açacağım?

14 Mesajlar 2.229 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Zeus Zeus Güç gizden gelir. Kullanıcı
  • Üyelik 23.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 670
  • Beğeniler 154 / 157
  • Ticaret 42, (%95)
Merhabalar forumdan defalarca yazdım fakat torrent oyun üzerine bi forum bulamadım.
Ne diyorsunuz arkadaşlar vbulletin alt yapılı bi torrent forumu tutarmı ? görüşlerinizi alabilirmiyim?

wmaraci
reklam

berkayztr berkayztr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Software Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 223
  • Beğeniler 51 / 67
  • Ticaret 5, (%100)
Olabilir sanırım, bende düşünmekteyim daha önce bu işi yapan arkadaşlarım vardı hepsi forumlarını kapatıp gitti torrent oyun film vs. üzerine bir forum açmayı düşünüyorum fakat adsense sorunu olduğu için telif sıkıntısı yüzünden yapmak istemiyorum bence tutar şansını denemelisin sabır ve azimli çalışmanın faydasını alırsın :)

• Üyelik 23.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 670
  • Beğeniler 154 / 157
  • Ticaret 42, (%95)

berkayztr adlı üyeden alıntı

Olabilir sanırım, bende düşünmekteyim daha önce bu işi yapan arkadaşlarım vardı hepsi forumlarını kapatıp gitti torrent oyun film vs. üzerine bir forum açmayı düşünüyorum fakat adsense sorunu olduğu için telif sıkıntısı yüzünden yapmak istemiyorum bence tutar şansını denemelisin sabır ve azimli çalışmanın faydasını alırsın :)

Ekip'de lazım hocam bana zaten, halen ilgileniyorsan birlikte atılabiliriz bu projeye?

EresboSS EresboSS WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 18.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 145
  • Beğeniler 9 / 39
  • Ticaret 6, (%100)
Hocam çok büyük siteler var torrent üzerine. Kaliteli içerik üretip torrent dosyalarını kendi seedboxınız ile seed yaparsanız olabilir ama ciddi emek vermek şart.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 23.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 670
  • Beğeniler 154 / 157
  • Ticaret 42, (%95)

EresboSS adlı üyeden alıntı

Hocam çok büyük siteler var torrent üzerine. Kaliteli içerik üretip torrent dosyalarını kendi seedboxınız ile seed yaparsanız olabilir ama ciddi emek vermek şart.

Hocam biliyorum ondan ekip istiyorum zaten forum işi tek başına olacak iş değil, piyasaya baktım şöyle bi torrent üzerine olan forum siteleri mybb ve smf üzerine kurulmuş, vbulletin'e göre seo açısından daha düşük mybb ve smf

berkayztr berkayztr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Software Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 223
  • Beğeniler 51 / 67
  • Ticaret 5, (%100)

Zeus adlı üyeden alıntı

Ekip'de lazım hocam bana zaten, halen ilgileniyorsan birlikte atılabiliriz bu projeye?

Teşekkür ederim fakat vaktim fazla olmuyor bu aralar başka bir proje üzerinde çalışıyorum yardımcı olmak isterdim ama gerçekten emek isteyen bir iş ve bunun için yeteri vaktim yok
Zeus

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 23.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 670
  • Beğeniler 154 / 157
  • Ticaret 42, (%95)

berkayztr adlı üyeden alıntı

Teşekkür ederim fakat vaktim fazla olmuyor bu aralar başka bir proje üzerinde çalışıyorum yardımcı olmak isterdim ama gerçekten emek isteyen bir iş ve bunun için yeteri vaktim yok

Peki hocam :)

xFeyz xFeyz creative solutions Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek developer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 704
  • Beğeniler 195 / 222
  • Ticaret 8, (%100)
söyleyeceklerimi yanlış anlamayın ama..

torrent oyun forumu olarak hem ziyaretçilerin sevdiği, hem de arama motorlarının sevdiği bir çok site, bir çok büyük site, bir çok köklü site var. yani şu an için iyi bir yer kapmanız çok çok çok zor gibi.

farklı bir alana, aslında aranma hacmi olan fakat yatırım yapılmamış bir projeye girmeyi düşünseniz? biraz araştırırsanız, bir çok alan bulabilirsiniz.

kolay gelsin, iyi çalışmalar :)

EFSANE! | omerbeyoglu.me

• Üyelik 23.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 670
  • Beğeniler 154 / 157
  • Ticaret 42, (%95)

xFeyz adlı üyeden alıntı

söyleyeceklerimi yanlış anlamayın ama..

torrent oyun forumu olarak hem ziyaretçilerin sevdiği, hem de arama motorlarının sevdiği bir çok site, bir çok büyük site, bir çok köklü site var. yani şu an için iyi bir yer kapmanız çok çok çok zor gibi.

farklı bir alana, aslında aranma hacmi olan fakat yatırım yapılmamış bir projeye girmeyi düşünseniz? biraz araştırırsanız, bir çok alan bulabilirsiniz.

kolay gelsin, iyi çalışmalar :)

Hocam haklısın, da dediğin siteler artık çöp yığınından başka bir şey değil reklamlardan geçilmiyor 3 - 5 lira fazla kazanalım diye öldürüyorlar sitenin kalitesini.

Saglam bir site yapmayı pilanlıyorum elbet tutacaktır.

Neophyte Neophyte Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Grafik Tasarımcısı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Torrent illegal bir iş olsada faydalı ve geliri bol olan bir iş. Eğer paylaşım dışında bir yardıma ihtiyacınız varsa yardımcı olabilirim. Siteyle ilgilenmek , grafik tasarım işleri gibisinden. Kolay gelsin diyorum.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al