Evet başka bi sitem için açtığım konunun altında farkedilmedi 2. sayfada olduğu için o yüzden yeni başlıkta tekrar sorayım sizlere . Daha önce bir konu açıp adukampus.com adlı websitem için birkaç soru sormuştum çok kullanmama ragmen günlük 30 40 hatta suan için 50 60 tekil ziyaretçisi var. Ki aylarca hiç birşey yapmadan beklettim siteyi.
Sonrasındada aktifleşmesi işte ders notları paylaşılcak bir bölüm ve ev arkadaşı ilanları gibi şeyler için uygun hale gelmesi iyi olur gibi yorumlar aldım.
Ondan sonra buddy press tema değişikliğine kadar gidip eski haline nazaran çok farklı bişeye dönüştürdüm .
Temelde olan aydında yemek yenecek yerler sitenin blog kısmı duruyor ama değişen çok şey oldu. Simdi bir gezip yorum falan yapmanızı istiyorum hani bunlar eklenebilir surası değişmeli yada işte bu kısımlar güzel olmuş vs...
Site : www.adukampus.com
Not : Mod arkadaşlar bi mesajın altına taşımışlar ama 2. sayfada kaldığı için kimse mesajı okumamış büyük ihtimalle hiç yorum falan gelmedi o yüzden buraya açma gereği hissettim zaten öteki konu farklı bir site içindi