lostyazilim
tr.link

Forumdan memnun musunuz?

22 Mesajlar 3.184 Okunma
acebozum
tr.link

mhalat mhalat Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 21.03.2013
    • Yaş/Cinsiyet 44 / E
    • Meslek Bilgi İşlem
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad M** H**
    • Mesajlar 521
    • Beğeniler 248 / 195
    • Ticaret 1, (%100)
    Sürekli devleti, hükümeti ve hadlerini aşacak şekilde dini bile eleştirmeyi kendilerine hak ve özgürlük sayanlara cevap vermemek elde değil. Kendilerinde bu hakkı görüyor ve aşağılayıcı biçimde ağızlarına her geleni söylemekten çekinmiyorlar.
    Herkesin doğrusu, dini görüşü, hayata bakış açısı kendine kalsın. Bir başkası onunla aynı şeyi düşünmüyor diye onu aşağılamak, karalamak hiç doğru değil.
    AhmetCakmak34

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
    reklam

krm krm Kerem Kullanıcı
    • Üyelik 31.05.2015
    • Yaş/Cinsiyet 39 / E
    • Meslek gezgin
    • Konum İstanbul Anadolu
    • Ad Soyad K** S**
    • Mesajlar 309
    • Beğeniler 55 / 124
    • Ticaret 2, (%100)
    Bahsettiğiniz gibi konuşulsa yine iyi; nerede bir siyasi, dini konu varsa baştan sona laf cambazlığından ibaret.

akbas akbas Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 16.01.2015
    • Yaş/Cinsiyet 43 / E
    • Meslek Turizm
    • Konum Diğer
    • Ad Soyad F** A**
    • Mesajlar 368
    • Beğeniler 174 / 161
    • Ticaret 23, (%100)

HidrolikAdam adlı üyeden alıntı

hocam haklısınız da, ticaret için demek bana pek doğru gelmiyor. Bence forumun en önemli özelliği yardımlaşma olmalı. Siyaset ve diğer tüm konular dediğiniz gibi kaldırılmalı tabi.

Herkes ekmeğinin peşinde. Kim sabahtan akşama kadar o kişiye yardım edeyim bu kişiye yardım edeyim diye forumda duruyor bilgisayar başında zaman geçiyor.

Hiç olmazsa internet faturasını öderim diye blog açanlar var.

Bu tip forumlar ticaret formudur.Ticaret için kullanılır.Ki ben o yüzden kullanıyorum.Ha bu forumlar sayesinde çok sağlam dostluklar edindim orası çok ayrı bir konu.

Ek Olarak:

mhalat adlı üyeden alıntı

Sürekli devleti, hükümeti ve hadlerini aşacak şekilde dini bile eleştirmeyi kendilerine hak ve özgürlük sayanlara cevap vermemek elde değil. Kendilerinde bu hakkı görüyor ve aşağılayıcı biçimde ağızlarına her geleni söylemekten çekinmiyorlar.
    Herkesin doğrusu, dini görüşü, hayata bakış açısı kendine kalsın. Bir başkası onunla aynı şeyi düşünmüyor diye onu aşağılamak, karalamak hiç doğru değil.

İşte yasaklanırsa ne sana cevap vermeye gerek kalır dost nede devletimiz aşşağlanır.
    HidrolikAdam

kişi bu mesajı beğendi.

kendoka kendoka Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 02.06.2014
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Meslek Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
    • Konum Konya
    • Ad Soyad B** Ö**
    • Mesajlar 1393
    • Beğeniler 257 / 275
    • Ticaret 25, (%100)
    Benimde takıldığım tek forum hatta sosyal ortam burası diyebilirin. Burada bir çok arkadaş tanıdım iş yaptım. Genel anlamda ben de menunum. Ben siyaset ve diğer konuların konuşulmasını salt olarak yanlış görmüyorum. Yani bunlar konuşulabilir. Fakat insanlar önce insan olacaklar değil mi ? Bir konuda benden ayrı düşünen insanlara karşı tavrım onlara hakaret etmek olmamalı değil ?

Forum yöneticilerinden kısa süreye kadar memnundum. Fakat bana ve 3 forum arkadaşıma "köpek" diyen aynı zamanda din ve ırk olarak aşağılamalarda bulunan ve bunu birr sefer değil defalarca yapan bir terbiyesiz bile forumdan uzaklaştırılmıyor. 3 gün ceza veriliyor.

Madem bu sitede konu dışı var. O zaman insan gibi konuşun. Ha konuşmadınız, o zaman forum yöneticilerimize iş düşüyor. Belki fikrini savunmak için kızmak sinirlenmek doğru değil ama neyse diyebilirim. Ya hakaret ? Açıkça hakaret edip şaka gibi 3 gün 5 gün ceza almak iş değil. Bu konuda forum yöneticilerine büyük görev düşüyor. Bize herkesin göreceği şekilde hakaret eden bir kişi bizden herkesin göreceği şekilde özür dilemedikçe forumda tutulamazdı.

Buraya olan güvenim bitti. Birisi kalkıp köpek diyebiliyorsa diğeri çıkıp namusuma sövebilir. Çünkü bu forumda hakaret etmek cezasız bir terbiyesizlik. Bana lütfen uzaklaştırma demeyin. Adam zaten siteye belki haftada 1 gün giriyor. Ceza versen ne vermesen ne ?
    isousluer AhmetCakmak34

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
    wmaraci

karabulut35 karabulut35 WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 01.07.2015
    • Yaş/Cinsiyet 38 / E
    • Meslek Medikal Muhasebe
    • Konum İzmir
    • Ad Soyad E** K**
    • Mesajlar 45
    • Beğeniler 15 / 6
    • Ticaret 5, (%100)
    Bu konu altında bile siyaset yapılıyorsa bence konu kapanmıştır Dağlabiliriz ;)
    akbas

kişi bu mesajı beğendi.

MuratAltun MuratAltun www.webmarkt.net Kullanıcı
    • Üyelik 31.10.2013
    • Yaş/Cinsiyet 34 / E
    • Meslek WEBMASTER/GRAFİKER
    • Konum Ankara
    • Ad Soyad M** A**
    • Mesajlar 687
    • Beğeniler 277 / 189
    • Ticaret 0, (%0)
    sırf bu siyasi konular yüzünden üyeliğimin silinmesi için defalarca mail attım.

GrafiMarkt,Webmarkt,HostingBurda

saltuntas saltuntas WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 16.09.2013
    • Yaş/Cinsiyet 33 / E
    • Meslek blog yazarlığı
    • Konum Ankara
    • Ad Soyad S** A**
    • Mesajlar 985
    • Beğeniler 42 / 391
    • Ticaret 92, (%99)
    Kullandığım tek forum burası. Burada vakit geçirmek hoşuma gidiyor. Fakat son zamanlarda karşıt görüşlü arkadaşların birbirlerine karşı olan tavırları yüzünden sıkılmadım desem yalan olur. Siyaset hayatın bir parçası fakat millet olarak siyaseti sadece kendi ideolojini başkalarına kabullendirme ve gereksiz tartışmalardan ileriye götüremiyoruz. Bence büyük karşıtlıklara yol açan konular silinip konu sahibine de gerekli ceza verilirse forumda düzen sağlanır.

ismail03 ismail03 WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 28.11.2013
    • Yaş/Cinsiyet 30 / E
    • Meslek Ameliyathane Hemşiresi
    • Konum Afyon
    • Ad Soyad I** Ç**
    • Mesajlar 2633
    • Beğeniler 344 / 487
    • Ticaret 12, (%100)

HidrolikAdam adlı üyeden alıntı

hocam haklısınız da, ticaret için demek bana pek doğru gelmiyor. Bence forumun en önemli özelliği yardımlaşma olmalı. Siyaset ve diğer tüm konular dediğiniz gibi kaldırılmalı tabi.

Katılıyorum

NK1864 NK1864 WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 23.12.2014
    • Yaş/Cinsiyet 40 / E
    • Meslek Medya
    • Konum İstanbul Anadolu
    • Ad Soyad N** K**
    • Mesajlar 1309
    • Beğeniler 101 / 597
    • Ticaret 18, (%100)
    Forumları bitiren 3 kategori vardır. Din, Siyaset, Futbol...

Burada normal zamanda abi - kardeş ilişkisiyle samimi bir şekilde insanlar birbirlerine yardımcı olurken; bir anda bu ve benzer kategorilerden - çoğu zaman konuyu açanın kişisel görüşleri doğrultusunda - konu açıldığı an oldukça sevimsiz bir hal almaya başlıyor.

Elbette herkes her konuda fikrini belirtme özgürlüğüne sahip ama bu konular zaten günlük hayat içinde birçok mecrada dile getiriliyorken, bir de burada konu edinilmesi ve ortamın huzurunu kaçırması bakımından gereksiz.

Forumlar da elbette sadece kategorilerle değil, popüler içeriklerle de arama motorlarında indeks alarak daha fazla üyeye ulaşma ve bilinirlik açısından buna ihtiyaç duymaktalar fakat bu forumu tercih eden kesim zaten e-ticaret forumlarında herşeyin metalaştığı bir düzenden sıkılarak daha samimi bir havası olduğu için wmaracı'nı tercih ediyorlar.

Bazı forumlar bu konuda birtakım adımlar atarak benzer tarzda kategorilerdeki içeriklere müsaade etmeyebiliyorlar. Bence burası için de böyle bir karar verilmesi gerekiyor.

İnsanlar şunu düşünebilir; madem hoşuna gitmiyorsa konuyu okumazsın olur biter fakat başlıklar da içerik kadar insanların kişisel fikirleri yönünde provakatif oluyor.

Benim naçizane görüşüm forumda o kadar kategori içerisinde çok da yer kaplamayan ve zaten konu dışı birtakım konuların konuşulduğu başlıklar da mevcutken, güncel kategorisinin ya kullanım şeklininin değiştirilmesi ya da tamamen kaldırılması yönünde. Alternatif olarak bu konuda sert tedbirler alarak, provakasyon yapanların hiç düşünülmeden forumdan uzaklaştırılması. Çoğu zaman nitelik, nicelikten iyidir.

ismail03 ismail03 WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 28.11.2013
    • Yaş/Cinsiyet 30 / E
    • Meslek Ameliyathane Hemşiresi
    • Konum Afyon
    • Ad Soyad I** Ç**
    • Mesajlar 2633
    • Beğeniler 344 / 487
    • Ticaret 12, (%100)

akbas adlı üyeden alıntı

Herkes ekmeğinin peşinde. Kim sabahtan akşama kadar o kişiye yardım edeyim bu kişiye yardım edeyim diye forumda duruyor bilgisayar başında zaman geçiyor.

Hiç olmazsa internet faturasını öderim diye blog açanlar var.

Bu tip forumlar ticaret formudur.Ticaret için kullanılır.Ki ben o yüzden kullanıyorum.Ha bu forumlar sayesinde çok sağlam dostluklar edindim orası çok ayrı bir konu.

Ek Olarak:

İşte yasaklanırsa ne sana cevap vermeye gerek kalır dost nede devletimiz aşşağlanır.

Öyle diyosunuz da ben ve benim gibi biçok kişi bu forumda çok bilgi öğrendi sırf insanların birbirine yardim etmesiyle ticaret olmalı ama koskoca wmaracini ticaret sitesi olarak görmeyin

wmaraci
    wmaraci
    Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al