lostyazilim
tr.link

Amd Athlon x4 640 3.0 Ghz yorumlarınız..

19 Mesajlar 2.114 Okunma
lstbozum
tr.link

55504 55504 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 15.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 117
  • Beğeniler 8 / 36
  • Ticaret 1, (%100)
hocam işlemci baya eski seri bir işlemci.ekran kartıda öyledir büyük ihtimal. yani sistem gerçekten eski bu kadar para vermeye değmez.onun yerine apu sistemlere bakın toplayabilirsiniz birşeyler o fiyatlara.

wmaraci
reklam

doody doody WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Grafik Tasarım / Sevkiyat Uzma
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 163
  • Beğeniler 27 / 17
  • Ticaret 2, (%100)

ByKeReMM adlı üyeden alıntı

hocam işlemci baya eski seri bir işlemci.ekran kartıda öyledir büyük ihtimal. yani sistem gerçekten eski bu kadar para vermeye değmez.onun yerine apu sistemlere bakın toplayabilirsiniz birşeyler o fiyatlara.

Peki bana bu fiyata 400 tlyi aşmıyack şekilde bir set hazırlarmısın ?

Örnek, Foxconn Örnek anakart + Örnek İşlemci + 8 gb örnek ram

Haber bekliyorum..

videoindir.org

Decimas Decimas WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 820
  • Beğeniler 1 / 302
  • Ticaret 1, (%100)

oyunskor1 adlı üyeden alıntı

40GB'lik bir render değildir benimkisi, yapacağım en fazla render işlem, 100 mb'in çok altında tahmini 20-30 mb birşey ben bu render işleminden bahsediyorum, Benimde bir kez başıma geldi, 13 gb'lık render maf oldu gitti,

Şunuda merak ediyorum yani, set olarak iyi bir fiyatmı ? 400 tlye alacağım adamdan birde ekran kartı toplamda işte 460 470 e gelecek bana, 1 gb ekran kartı 64 bit üzerinde olacak arada bir cs go oynuyorum evde canım sıkılmasın diye, onda herhangi bir kasma falan yapmaz herhalde sanırım ?

Çünkü alacağım arkadaşlar, set olarak iyi diyorsanız yarın alışverişi yapacağım.

Sanırım ana karta yönelik bir düzenleme yapmışsınız. Eğer ram işlemci anakart ile bir uyum problemi yoksa dediğin 30-40 MB'lık render işleri yapar ve cs gibi giriş seviyesi oyunları oynatır. 30-40 mb neyin renderi'ı 10 sn bile sürmez :)

no time for caution

• Üyelik 21.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 163
  • Beğeniler 27 / 17
  • Ticaret 2, (%100)

Decimas adlı üyeden alıntı

Sanırım ana karta yönelik bir düzenleme yapmışsınız. Eğer ram işlemci anakart ile bir uyum problemi yoksa dediğin 30-40 MB'lık render işleri yapar ve cs gibi giriş seviyesi oyunları oynatır. 30-40 mb neyin renderi'ı 10 sn bile sürmez :)

Konu başlığı olan set yeterli diyorsunuz yani öylemi ?

Yani şunlar; Foxconn anakart+ ( Amd Athlon x4 640 3.0 Ghz ) 4 Çekirdek Amd işlemci+ 8 Gb DDR 3 Ram

Bunlar fazlasıyla yetermi diyorsun ?

videoindir.org
wmaraci
wmaraci

majorkun majorkun WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Ameke
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 26
  • Beğeniler 20 / 18
  • Ticaret 0, (%0)
en popüler 2. el satış sitesinde

3 aylık parçalarını faturalı bir şekilde satan biri var

MSI A68HM-E33V2 Sıfırı : 153 TL
AMD A6 6400K İşlemci Sıfırı: 181 TL
CRUCIAL Ballistix 8GB 1600Mhz Ram Sıfırı: 188TL

üstüne kasa + 400w psu alıp 100 tlye, işe yarar bir sistem dizebilirsin, en azından ekran kartınada ihtiyacın olmaz üstünde ki kart 100tl lik karta eşdeğer zaten.

edit: Fiyatları yanlış yazmışım adam 0 fiyatlarını yazmış toplamda 410 tl ye veriyor yanına rahatlıkla 2.el kasa+400w psu alıp 510 tl ye güzel bir sistem dizmiş olursunuz ekran kartına gerek kalmadan

Ömrün sigara gibi eriyip sönecek. bastıracaklar topraga bir sigarayı kül tablasına bastırır gbi

Decimas Decimas WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 820
  • Beğeniler 1 / 302
  • Ticaret 1, (%100)

oyunskor1 adlı üyeden alıntı

Konu başlığı olan set yeterli diyorsunuz yani öylemi ?

Yani şunlar; Foxconn anakart+ ( Amd Athlon x4 640 3.0 Ghz ) 4 Çekirdek Amd işlemci+ 8 Gb DDR 3 Ram

Bunlar fazlasıyla yetermi diyorsun ?

Evet, şimdilik yeterli olacaktır. Bahsettiğin şeyleri yapmana olanak sağlar ama ne kadar uzun ömürlü olur bilinmez.

no time for caution

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
After Effects için orta seviye veya alt seviye işlemcilerin hiçbiri yeterli gelmiyor, Intel i7 serisinin altında kalan hiçbir işlemci tad vermiyor, bir çok alternatif denedim. Ha işiniz bu değil, sadece takılıyorsanız sempron bile iş görür.

Ek Olarak:

majorkun adlı üyeden alıntı

en popüler 2. el satış sitesinde

3 aylık parçalarını faturalı bir şekilde satan biri var

MSI A68HM-E33V2 Sıfırı : 153 TL
AMD A6 6400K İşlemci Sıfırı: 181 TL
CRUCIAL Ballistix 8GB 1600Mhz Ram Sıfırı: 188TL

üstüne kasa + 400w psu alıp 100 tlye, işe yarar bir sistem dizebilirsin, en azından ekran kartınada ihtiyacın olmaz üstünde ki kart 100tl lik karta eşdeğer zaten.

bir link alabilir miyim?

Ek Olarak:

Decimas adlı üyeden alıntı

i7 4790k işlemci ile 13 saniyelik bir render için 7 saat beklediğim de oldu, bu tarz genellemeler çok da geçerli olmayabiliyor, yüzeysel bir AE kullanımı dışında eğer iş yapılacaksa, hüsranla sonuçlanabilir; dikkatli belirtmek gerek ;)

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com

majorkun majorkun WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Ameke
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 26
  • Beğeniler 20 / 18
  • Ticaret 0, (%0)
link vermek yasak mı bilmiyorum yasaksa affola http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-3-aylik-amd-a6-6400k-cpu-plus-msi-a68hm-e33v2-plus-8gb-1600mhz-ram-241651483/detay

Ömrün sigara gibi eriyip sönecek. bastıracaklar topraga bir sigarayı kül tablasına bastırır gbi

• Üyelik 21.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 163
  • Beğeniler 27 / 17
  • Ticaret 2, (%100)

Bu link üzerinde vermiş olduğun ilana benzet set satan arkadaşların, linklerini paylaşırmısın buraya ? Herhangi bir sorun teşkil etmez ki. Bilgi paylaşıyorsun açılan konuya.

Ek Olarak:

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

After Effects için orta seviye veya alt seviye işlemcilerin hiçbiri yeterli gelmiyor, Intel i7 serisinin altında kalan hiçbir işlemci tad vermiyor, bir çok alternatif denedim. Ha işiniz bu değil, sadece takılıyorsanız sempron bile iş görür.

Ek Olarak:

bir link alabilir miyim?

Ek Olarak:

i7 4790k işlemci ile 13 saniyelik bir render için 7 saat beklediğim de oldu, bu tarz genellemeler çok da geçerli olmayabiliyor, yüzeysel bir AE kullanımı dışında eğer iş yapılacaksa, hüsranla sonuçlanabilir; dikkatli belirtmek gerek ;)

BENİM YAPACAĞIM RENDER İŞLEMİ, EN FAZLA 30 MB DEDİĞİM GİBİ, ARADA BİR CSGO TAKILACAĞIM, BENDEKI AMAÇ TÜM İSTEKLERİME DOĞRU BİR ŞEKİLDE CEVAPLAMASI. SİZ YETER DİYORSANIZ ALACAĞIM ARKADAŞLAR, FAKAT 'CENK' KARDEŞİMİN SAYDIĞI ŞEKİLDE BİR SET ÖNERİRSENİZ ONUDA ALABİLİRİM.

videoindir.org
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al