link vermek yasak mı bilmiyorum yasaksa affola http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-3-aylik-amd-a6-6400k-cpu-plus-msi-a68hm-e33v2-plus-8gb-1600mhz-ram-241651483/detay
Bu link üzerinde vermiş olduğun ilana benzet set satan arkadaşların, linklerini paylaşırmısın buraya ? Herhangi bir sorun teşkil etmez ki. Bilgi paylaşıyorsun açılan konuya.
Ek Olarak:
After Effects için orta seviye veya alt seviye işlemcilerin hiçbiri yeterli gelmiyor, Intel i7 serisinin altında kalan hiçbir işlemci tad vermiyor, bir çok alternatif denedim. Ha işiniz bu değil, sadece takılıyorsanız sempron bile iş görür.
Ek Olarak:
bir link alabilir miyim?
Ek Olarak:
i7 4790k işlemci ile 13 saniyelik bir render için 7 saat beklediğim de oldu, bu tarz genellemeler çok da geçerli olmayabiliyor, yüzeysel bir AE kullanımı dışında eğer iş yapılacaksa, hüsranla sonuçlanabilir; dikkatli belirtmek gerek ;)
Ek Olarak:
bir link alabilir miyim?
Ek Olarak:
i7 4790k işlemci ile 13 saniyelik bir render için 7 saat beklediğim de oldu, bu tarz genellemeler çok da geçerli olmayabiliyor, yüzeysel bir AE kullanımı dışında eğer iş yapılacaksa, hüsranla sonuçlanabilir; dikkatli belirtmek gerek ;)
BENİM YAPACAĞIM RENDER İŞLEMİ, EN FAZLA 30 MB DEDİĞİM GİBİ, ARADA BİR CSGO TAKILACAĞIM, BENDEKI AMAÇ TÜM İSTEKLERİME DOĞRU BİR ŞEKİLDE CEVAPLAMASI. SİZ YETER DİYORSANIZ ALACAĞIM ARKADAŞLAR, FAKAT 'CENK' KARDEŞİMİN SAYDIĞI ŞEKİLDE BİR SET ÖNERİRSENİZ ONUDA ALABİLİRİM.