Merhabalar,
VDS size özel bir sanal sunucudur. Yazılımlarınız, eklentileriniz, modulleriniz tamamen size aittir. VDS olması sebebiylede kaynak kullanımı paylaşımsızdır ve özgürce kullanabilirsiniz :)
Saygılarımızla ...
VDS size özel bir sanal sunucudur. Yazılımlarınız, eklentileriniz, modulleriniz tamamen size aittir. VDS olması sebebiylede kaynak kullanımı paylaşımsızdır ve özgürce kullanabilirsiniz :)
Saygılarımızla ...
Amacım linux komutlarını çalışmak ve server yönetimi aslında. Ondan sormuştum. Free vds vps hizmetlerini araştırıyorum.
Ek Olarak:
VDS'e cPanel kurulumu yaparsanız, tek site olarak kullanabilirsiniz tabiki. Yönetici siz olacağınız için size Reseller diye bir hesap verilmiyor yönetim bilgileri veriliyor bu bilgilerle WHM üzerinden giriş yapabilir desteklenen her şeyi yönetebilirsiniz. Reseller WHM'sinden farkı tüm yetkilere sahip olmanızdır. Buradan isterseniz reseller hesapları isterseniz direk site hesapları oluşturabilirsiniz. Sadece 1 site barındırmanızda mümkün size kalmış bir şey.
Birşey sorucam bir VDS kullanıcısı ne tür sorunlarda VDS hizmeti alınan yeri geri arar. Çünkü ilk kurulum sonrası tüm mesuliyet müşteriye ait diye biliyorum.