androidsistem adlı üyeden alıntı
Android ile ilgili yeni haber yoksa havadan mı uydurayım? CES 2012 fuarı vardı dünya telefon tablet haberi çıkıyordu yayımlıyorduk. Ayrıca o arkadaşlar , ki sende dahil başka konularıma rahatlıkla yorum atabilirsiniz. Bende maziligüney arkadaşın sitesine girdiğimde yorum atacak konu bulamıyorum en eski en ilgi çekmeyen konulara yorum atıyorum, o konular tekrardan aktifliğini kazansın diye.Ek Olarak: ayrıca yorumların amacı backlink almak değil sitenin konularını aktif tutmaktır.
Ali, kimse eski tarihlerde konu aramak zorunda değil. 2-3 oyun tanıtımından sonra 1-2 telefon tanıtımı, android haberi falan paylaşsan amenna. Ama blogun artık uygulama&oyun tanıtım bloguna dönmüş durumda ve bu konuda olumsuz geri bildirim alıyorum. Ben de rahatsızım bu konudan.
Ayrıca, yorum yapmanın amacı konuları aktif tutmak olduğu kadar kendi bloglarımıza çıkışlar almak. Bunun dofollow ya da nofollow olması Google'ı ilgilendiren bu konu. Sen benim sitemde yorum yaptığında ben senin bloguna çıkış veriyorsam ama sen bana aynısını yapmıyorsan, burada karşılıklı dayanışma değil dengesiz bir dayanışma vardır. Bu da bu grubun kurulma amacına aykırı.
Bu iki uyarıyı dikkate alacaksan, grubun kapısı açık. Almayacaksan bildirmen yeterli.