Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır düşündüğüm bir şey var. Bu konuda çok ciddi düşünüyorum ve bu işi yapmak isteyenlerle karşılıklı olarak bir yerde oturup konuşmak istiyorum. Projeyi direkt olarak buraya yazıyorum ama detayları özel mesaj ile anlatacağım. Çünkü ileride istekli kişilerle yapabileceğim bu projeyi başkasının çalmasını istemiyorum. Türkiye'de diziler kadar izlenen birşey var. Oda Yooutube kanalları. İnsanlar gerçekten çok ciddi paralar kazanıyorlar. Türk birisi günlük hayatını çekerek 2 günde bir video koyuyor ve aylık 10 bin lira kazanıyor. Üstelik sadece 60 70 bin izlenme ve botlarla yapıyorlar bunları. Kendileri Younow canlı yayınlanarda Youtube eğitimi vermişlerdi ordan biliyorum.
Proje: Bugün makyaj kanallarının veya Youtube kanallarının tutmasının sebebi günlük olarak video atılması ve insanların gerçekten kaliteli birşey izlemek istemesi. HD birşeyler izlemek istemesi. Ben günlük olarak 15 dakikalık videolar koymak istiyorum. Ama burada videodan çok önemli olan şey montaj olacak. Çünkü en çok oynanan askeri oyunları düşünün. Hepsi efekt müzikleri yüzünden bu kadar çok heyecanalndırıyor ve insanları ekran başına bağlıyor. Bizde İstanbul'un bazı semtlerinde askeri ya da aksiyon, gerilim yaratacak videolar çekeceğiz. Sahte silahlar, gerçek giysiler başlangıç için yeterli olacaktır. Ama montaj kısmında silah efektleri, gerilim müziği efektleri koyacağız. Herkesi tam anlamıyla ekrana bağlayacağız. Bugün dünya üzerinde bunu yapan hiçkimse yok. İnanın dünya bizi konuşabilir. Yapabiliriz. Oyun kanalı olanları, makyaj kanalları olanları konuşuyorlar bizi de konuşacaklar! Bu işi yapmak isteyen insanlarla boş zamanlarda denemeler yapabiliriz. Ama gerçekten çok ciddi maddi yatırımlar yapabilirim bu işe. Detaylar için pm isteyebilirsiniz. Uzunca anlatıcam.