General1 adlı üyeden alıntı

Hocam bu işte anlamadığım tek bir nokta var bu kadar emek veriliyor neden hiç birşey tutmuyor sadece youtube olarak değil tüm daldan dediğin gibi adam 2 kıçı kırık video atıyor dünya para kaldırıyor çözülemez bi durum. Ya onlar çok zeki yada biz çok malız


AhmetCakmak34 adlı üyeden alıntı

Bu işler o kadar kolay değil emek vermek gerekiyor. 2 yıldır emek veriyorum daha yeni bu ayki kazancım 1.000 tl oldu. Ayda 10-20 bin lira kazanmak için ciddi emek vermek gerekiyor.


İstanbul'da yapılan Youtube Akademi etkinliğine gittim. Ayrıca Kristal Elma'ya da gittim. Reklam verenler bu işe ciddi bakıyorlar. Türkiye için konuşuyorum. Makyaj ve oyun kanallarına kendi ek gelirleri dışında ürün tanıtımları veriliyor. Girip hepsine teker teker bakabilirsiniz. Bakın buraya tıklayın veya buraya videoyu izleyin. Bu iş o kadar zor değil. Profesyonel yapalım derken gidip prodüksiyon şirketi açalım demiyorum ki zaten. Ahmet Bey, zaten emek vereceğiz. Belki günlerce montaj yapacağız. Ama bu işin sonrası da var elbette. Youtube üzerinde bir akım oluşturabiliriz. Oluşturursak o zaman düşünün birde. Youtube Nedir kanalı bir anda patladı. Cem Yılmaz kanala konuk oldu arkadaşlar. Biz ciddiye alırsak, ciddi yerlere geliriz.
General isimli kullanıcıya yazıyorum bunu da, profesyonellik aslında kurumsallıktır. İnsanların kanala abone olması için kurumsallık gerekiyor. Youtube kanalı videosu, resmi, profesyonel videolar. Güncel videolar ve en önemlisi ulaşılabilirlik. Bugün adana merkez patlıyor herkes videosunu Halil söyletmez ve ekibi patlattı. Ama bu grup asla bu işten para kazanamadı. Şarkıcıda, klibi çekende. Hiç kimse. Çünkü kurumsallık yoktu. Profesyonellik yoktu.