-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Php Coder
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhabalar şuan bir film sitem var hdfilmizlersin.com sitesinin sahibiyim günlük 5 içerik giriliyor siteye yaklaşık 10 gündür. Yeterli olduğunu düşünüyorum fakat kafadan 3 ayı var günlük 500 - 1000 hit için, çünkü ayırabileceğim para miktarı 2 haftada bir film ve kategori bazlı seo paket çalışması yaptırabilecek kadar.. Şimdi dostlarım ben 3 ay 4 ay boyunca sabredip günlük 5 er film eklemek.. bunu yapabilirim ama kendimde online ticaret yapmak istediğimi keşfettim. Yani ticaretten kastım günlük 500 TL kar edeceğim tarzında tamahkar bir tavır değil. Günlük sattığım her üründen 3-5 TL kar ederek günde 10 ürün satmak mesela. Bunu e-ticaret platformuna aktarabilir miyim dedim fakat başlangıçta 2000 gibi bir parayı gözden çıkararak (script paketi - Adwords reklamları - Facebook reklamları) kuracağımız e-ticaret sitesinde bile günlük 10 ürün satmak hayal gibi görünüyor. Ben istiyorumki işte çindir diğer ülkelerdir ürünler getireyim.. Sahibinden, gittigidiyor, sanalpazar gibi sitelerde satış yapayım yani günlük 40-50 TL kar etmek hedefindeyim.. fikirlerinizi bekliyorum. Kendimi izah edemediysem affola, sabredip bu kadar yazıyı okuduğunuz için de minnettar ve müteşekkirim.
Özel mesaj atabilirsiniz yorum bırakabilirsiniz.. Fakat fikirlerinizi bekliyorum.
webdelisi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / K
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sahibinden de galeri için istenilen yıllık fiyat bin liranın üzerinde sana okadarını söyleye bilirim
sermayeni artırmalısın
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Php Coder
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sahibindende o özel reklamlar için sanırım her neyse gittigidiyor.com ve sanalpazar.com şimdilik idare edebilir yani dostlarım günlük 10 ürün satış yapmak e-ticaret sektörü için başlangıçta büyük bir şey mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
gittigidiyor ve sanalpazar da yöresel gıda ürünlerimizi satışa çıkardım bir tek müşteri bile gelmedi
BeTu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam 2000 lira bütçe ile ne ürün satmak istiyorsanız en ucuzunu ve en kalitelisini bulun elinizde stok yapın gittigidiyor, n11 gibi siteler üzerinden satış yapınız. Sahibinden biraz kazık şuanda tavsiye etmem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
nedenki bizim burda çok satılan bir gıdadır
BeTu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yanlışınız vardır kaar yapmadan satamaz.