lostyazilim
tr.link

Bilgisayar ile ilgili sorunlarınız neler?

33 Mesajlar 5.285 Okunma
lstbozum
tr.link

YumurcaK YumurcaK Murat-fan.blogspot.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 13.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 79
  • Beğeniler 3 / 16
  • Ticaret 0, (%0)
hiç etmedim . bu arada buda özellikler. bu arada özelliklere bakmışken kardeşim iyi bir oyun bilgisayarı için bu özellikleri göze alırsan ne kadar para harcamam gerekir tahmini.

MuhammedBurak

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

MuhammedBurak MuhammedBurak Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 482
  • Beğeniler 273 / 83
  • Ticaret 0, (%0)
Kendi şahsıma alsam 600'den yukarı vermem arkadaşa alsam 700 750'de olabilir.

Oyunu kapadıktan sonra bilgisayarı donacak hale getirin ve görev yöneticisinden yeni görev explorer yazın daha hızlı düzelecektir işte sırf bunun yüzünden win 8 ve üstünü kullanmanızı öneririm.
YumurcaK

kişi bu mesajı beğendi.

YumurcaK YumurcaK Murat-fan.blogspot.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 13.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 79
  • Beğeniler 3 / 16
  • Ticaret 0, (%0)
çok teşekkür ederim deneyeceğim

55504 55504 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 15.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 117
  • Beğeniler 8 / 36
  • Ticaret 1, (%100)

Muhammed Burak adlı üyeden alıntı

Kendi şahsıma alsam 600'den yukarı vermem arkadaşa alsam 700 750'de olabilir.

ne için 600 den yukarı vermezsiniz hocam?
MuhammedBurak

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 02.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 482
  • Beğeniler 273 / 83
  • Ticaret 0, (%0)
600'den yukarı vereceğime biraz daha para bulup daha iyi bir şey alırım, ha 700 vermişim ha 800 o kadar önemli olmazdı 700'ü bulduktan sonra. Bir çok özelliği daha iyi olacak şekilde 700 ila 800'e i3 bulurdum. Hiç olmaz 4 olan bir ram.

55504 55504 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 15.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 117
  • Beğeniler 8 / 36
  • Ticaret 1, (%100)

YumurcaK adlı üyeden alıntı

hiç etmedim . bu arada buda özellikler. bu arada özelliklere bakmışken kardeşim iyi bir oyun bilgisayarı için bu özellikleri göze alırsan ne kadar para harcamam gerekir tahmini.

Hocam işlemciniz baya eski bir işlemci anakartınız lga775 büyük ihtimal anakartınızda eski bir anakart ama ekran kartınız hd6570 ekran kartı bir güncelleme görmüş.ekran kartını en fazla 5770 6750 7750 seviyelerine çıkartabilirsiniz ki bunlar bile darboğaz yapabilir. Anakartınızın tam modelini verebilirseniz size alabileceğiniz en iyi işlemciyi söyleyebilirim tabi ki ikinci el olarak temin edeceksiniz eski olduğu için donanımlarınız.

farzediyorum anakartınız destekliyor
İşlemcinizi Q serisinden bir işlemciye yükseltirsiniz Q6650 vb. ortalama quad core işlemci. Ekran kartınızı HD5850 , HD6850/6870 , HD7770 GTX 750 modellerine yükseltebilirsiniz. Fakat bu yükseltmelerden sonra sisteminiz daha fazla güç çekecektir. 500W üzerinde bir psu temin etmeniz gerekecek.

ek olarak 2 gb ram ilave edebilirsiniz.

Sonuç:
Fiyat olarak herşeyi ikinci el temin ederseniz 400-500 TL gibi bir ücrete denk gelecek ve bilgisayarınız orta seviye oyun bilgisayarı seviyesine ulaşacaktır.

• Üyelik 02.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 482
  • Beğeniler 273 / 83
  • Ticaret 0, (%0)
Konu güncel.

34numara 34numara WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek Devlet Memuru
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ş** Y**
  • Mesajlar 443
  • Beğeniler 96 / 68
  • Ticaret 1, (%100)
Özellikle PC bulaşan istenmeyen reklamlar. Adblock ile engellediğim halde halen çıkmakta özellikle explorerde diğerlerinde reklam engelleneniyor

Reklam engellemek istemiyorum. Açık konuşmak gerekirse flim indirme yapıyorum İndirdiğim sitelerde reklam izni olmadığından indirme gerçekleşmiyor. Eklentiyi pasif yaparsamda ha bire her site açtığımda saçma sapan popup reklam çıkıyor

ne yapmam gerekir hangi virüs programını önerilir Şuan Avira Free olanı kullanıyorum.

SafakCALiSKAN SafakCALiSKAN lafliyorum.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Amele V.2
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** Ç**
  • Mesajlar 4641
  • Beğeniler 1124 / 1125
  • Ticaret 7, (%100)
windows 10 product key nasıl bulunur?

• Üyelik 02.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 482
  • Beğeniler 273 / 83
  • Ticaret 0, (%0)

34numara adlı üyeden alıntı

Özellikle PC bulaşan istenmeyen reklamlar. Adblock ile engellediğim halde halen çıkmakta özellikle explorerde diğerlerinde reklam engelleneniyor

Reklam engellemek istemiyorum. Açık konuşmak gerekirse flim indirme yapıyorum İndirdiğim sitelerde reklam izni olmadığından indirme gerçekleşmiyor. Eklentiyi pasif yaparsamda ha bire her site açtığımda saçma sapan popup reklam çıkıyor

ne yapmam gerekir hangi virüs programını önerilir Şuan Avira Free olanı kullanıyorum.

Sizde modem virüsü olabilir hocam eğer www.haber7.com da dahi pop up reklamı çıkıyorsa modem virüsü olma ihtimali çok yüksek.
Ama önce:
Sorun bunun ile ilgili mi yoksa yüklenen virüslü programlardan mı anlamak lazım çok video çektim reklam virüsü ile ilgili.

Eğer sadece girdiğiniz film sitesinden kaynaklı ise onun ile ilgili hiç video çekmedim sizin için çekerim hocam.

Ek Olarak:

ŞafakÇALIŞKAN adlı üyeden alıntı

windows 10 product key nasıl bulunur?

Eğer bilgisayarınızda ki işletim sistemi orijinal ise Windows 10'da kullanabilirsiniz veya kendinizi bir geliştirici olarak gösterip deneme sürümünü uzatabilirsiniz eğer o da olmadıysa.

Normal bir win 7 key bulun arkadaşınızdan akrabanızdan kasaların altında yer alır onlar win 10 kullanmayacaksa isteyebilirsiniz.
34numara

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al