34numara adlı üyeden alıntı

Özellikle PC bulaşan istenmeyen reklamlar. Adblock ile engellediğim halde halen çıkmakta özellikle explorerde diğerlerinde reklam engelleneniyor

Reklam engellemek istemiyorum. Açık konuşmak gerekirse flim indirme yapıyorum İndirdiğim sitelerde reklam izni olmadığından indirme gerçekleşmiyor. Eklentiyi pasif yaparsamda ha bire her site açtığımda saçma sapan popup reklam çıkıyor

ne yapmam gerekir hangi virüs programını önerilir Şuan Avira Free olanı kullanıyorum.

Sizde modem virüsü olabilir hocam eğer www.haber7.com da dahi pop up reklamı çıkıyorsa modem virüsü olma ihtimali çok yüksek.
Ama önce:
Sorun bunun ile ilgili mi yoksa yüklenen virüslü programlardan mı anlamak lazım çok video çektim reklam virüsü ile ilgili.

Eğer sadece girdiğiniz film sitesinden kaynaklı ise onun ile ilgili hiç video çekmedim sizin için çekerim hocam.

Ek Olarak:

ŞafakÇALIŞKAN adlı üyeden alıntı

windows 10 product key nasıl bulunur?

Eğer bilgisayarınızda ki işletim sistemi orijinal ise Windows 10'da kullanabilirsiniz veya kendinizi bir geliştirici olarak gösterip deneme sürümünü uzatabilirsiniz eğer o da olmadıysa.

Normal bir win 7 key bulun arkadaşınızdan akrabanızdan kasaların altında yer alır onlar win 10 kullanmayacaksa isteyebilirsiniz.