Neoyun adlı üyeden alıntı

suskun009 günlük cüroları milyonları aşan Türkiye merkezli e-ticaret sitelerini yutkunarak izlemeye devam o zaman. Bu korkuyla ne yaşanır, ne de iş yapılır :)


Neoyun adlı üyeden alıntı

TayfunGuler "Ofisleri yada dükkanları yoksa biz bakmıyoruz" diyecekler :) İnternet konusunda o kadar çok bekleyen şikayet var ki, hiç birine doğru düzgün bakmıyorlar.

Bakın burda: http://burak.cc/ilk-250-binimi-nasil-kazandim/
Devlet yumruğu başlığı altında bu konuda yaşadıklarımı anlattım. Bu konuda tecrübesiz değilim, bu forumdaki kullanıcılar ne kadar webmaster kavramından uzakta olsa, burada takılmayı sevdiğim için takılıyorum. Yoksa işim olmaz :)


Ne demek "dükkanı veya ofisi yoksa biz bakmıyoruz" böyle bir saçmalık mı var? Sen bildiğin devletten vergi kaçırıyorsun. Hadi bu işi 1, 2 kere yapsan neyse her gün aynı işi yaparak hesabına hergün yüklü miktar para girişi oluyorsa takipe alınırsın elbette.

"Burada kimse webmaster değilmiş" sen kendini ne sanıyorsun ya? Egon biraz fazla yüksek gibi. Amacım tartışma yaratmak değil, dediklerin çok saçma. 250 milyar kazanmışta şu su bu su varmış. Bunu her konu da yazmak zorundamısın? "Ben 250 milyar kazandım" ibaresini her konu da belirtmek zorundamısın?