zeynepcik
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / K
-
Meslek
Web tasarımcı .
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitemize bir yazı giriyoruz ve küçük resim ekliyoruz .Küçük resimin adresini kopyalıyoruz ve yapıştırıyoruz .Tamam da her küçük resim için ister istemez ,iyi kötü demeden link veriyoruz .Gizli link bile olsa bir bağlantı adresi var sonuçta .Sitemiz küçük resim yüzünden link çöplüğünü dönecek .Bu resim sorununu nasıl halledebiliriz .Önce bilgisayarıma indirsem ,bilgisayarım şişecek
zeynepcik
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / K
-
Meslek
Web tasarımcı .
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
evet sonuçta küçük resim .Acaba herkes böyle mi yapıyor yoksa resim adresini mi kopyalıyor ? Birde cümlenin sonunu anlamadım ''sunucu özelliklerin de yazmam'' ne demek ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SEO Strateji Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
WordPress kullanıyorsanız en basit yolunu söyleyeyim. Resimi sunucuya upload edin ve resim üzerindeyken title ve alt başlığı verdikten sonra en altında yazıdaki bağlantıyı kaldır diye bi yer olcak diye hatırlıyorum. resmin adresini kaldırdığınız zaman otomatik olarak bağlantı vermeniz kalkacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Hentbol Hakemi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zeynepcik ben mesela blogta bir yazı paylaşacağım zaman google images ten en güzel ve en iyi anlatabilecek bir resim arıyorum. Resimi bilgisayara indiriyorum sonra sunucuya yüklüyorum ve bilgisayarımdan resimi siliyorum. Böylesi daha iyi yani.
zeynepcik
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / K
-
Meslek
Web tasarımcı .
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet wordpress kullanıyorum .Ben hep resim bağlantı adresi verdim .O zaman gidip hepsini sileyim .Seo makale resim alt başlığı ,üst başlığı falan veremiyorum çünkü küçük resim özelliğim kullandığım weblebi temasının bir özelliği .Yani temanın küçük resim özelliğini kullanıyordum ,wordpressin değil .Wordpressin küçük resim özelliğini mi kullanmalıyım .Öteki türlü hiç ayar yapılmıyor .
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Öne çıkarılmış görsel kullan Zeynep. Ya da özel alan ile küçük resim ekle. En önemlisi tüm resimleri kendi sunucuna yükle. Hem index sayında artma olur hem resimlerin silinip silinmeme problemi olmaz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
zeynepcik
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / K
-
Meslek
Web tasarımcı .
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyiki sormuşum :) Yeni fikirler aldım .Kendi sunucuna yükle ne demek ,başkasının sunucusuna mı yüklüyorum ki ? Kendi bilgisayarına yükle demek istedin herhalde .Veee çook teşekkür ederim ,
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Hayır kendi sunucuna yükle dedim. :) Senin eklediğin resimler başka sunucuda, sen bilgisayarına indirip kendi sunucuna yükle. :)