balibey adlı üyeden alıntı

Hocam eğer yaparsaniz bu sistemi güzel olur bence github a ve bu siteye koyarsaniz geliştiricileri de olur hem avik kaynak yapmalisiniz bence gelişmesi icin

Github üzerinden hem türkçe hem ingilizce açmayı düşünüyorum.

Ek Olarak:

isyerlerimcom adlı üyeden alıntı

Projenizi firma rehberi sitemde, ekstra bir sayfa açarak tanıtabilirim. Direkt sizin iletişim bilgileriniz yer alarak tanıtım yapabilirsiniz. Bir ücret talep etmiyorum. Günlük ziyaretçi hiti ortalama 2,5 K'dır.

Ticari firmaların ziyaret ettiği bir yer olduğundan , müşteri bulma potansiyeliniz artar diye düşünüyorum. Buda size şevk verebilir geliştirme konusunda.

İmzamdaki siteyi inceleyebilirsiniz.

Teşekkürler hocam ortağım ile konuşup size dönüş yaparım.

Ek Olarak:

Mehmet_TÜRK adlı üyeden alıntı

Vega şefim kullanıyoruz şu an.
Vega şefim uygulamasının en önemli özelliği android cihazlarla uyumlu olması.Mesela küçük Samsung tabletler aldık.Bunlarla masadan adisyon yerine sipariş alınıp ilgili birime gönderilebiliyor.Bu tarz bir özelliği olursa bu uygulamaya geçiş yapabiliriz.

Burada bahsetmedim ama web sitesini entegre etmiştik bir kaç ayar ile sizin wifiniza bağlanan kişileri web sitesine yönlendirip oradan sipariş geçmesini sağlayabiliyorsunuz. Ana programa uyarıda düşüyor bu sayede.

Ek Olarak:

orknark adlı üyeden alıntı

satılır satılır her türlü satılır :D su haliyle bile gideri var ama daha işlevli olması açısından diğer arkadaşların dedikleri ile prof bir sistem haline gelebilir gerçekten ve az parada değil bu sistemler

Okul zamanında araştırdığımızda bu şekilde bir sistem daha görmemiştik. :) Piyasadaki sistemler hep butonlar falan görsel sıfır birde fiyatları oldukça pahalıydı.