Hocam bir kere 1 ayda seo meo olmaz. Bu site dahil birçok ortamda yapanlar, yapacağını vaat edenler var onlara sakın aldanma. 1 ay 2 ay gibi bir sürede ani bir yükseliş yaşarsan bu kesinlikle kalıcı olmayacaktır. Aksine google'dan ceza yemene bile neden olabilir.
Seo site içi ve site dışı olarak 2 parçadan oluşur. %30 site içi seo, %70 site dışı seo önem teşkil eder. Önce site içini anahtar kelime ve kategori açıklamalarda SPAM YAPMADAN anahtar kelimelerin geçtiği ANLAMLI metinler kullanmalısın.
Kod yapısı ve içeriklerin uyumlu hale geldiyse düzenli olarak içerik girmelisin. Sadece oyun yükleyerek değil blog içerikleri, yazılar, oyun tanıtım metinleri girmelisin -ki bunlar da anahtar kelimenle uyumlu makaleler olmalı.
En hassas konu ise site dışı seodur. Nereden kaç adet backlink aldığın önemli. Öyle rastgele bilmem şu kadar pr lı sitelerden backlink satışı diyen sahtekarlarada inanma. Bunların hepsi 2012 yılında çöpe giden seo yöntemleri.
Güncel seo çalışmalarında kesinlikle goggle aldamtayı denememelisin. Üstelik site kullanıcılarına da gerçek fayda sağlamalısın ki insanlar sitende zaman geçirsin. Hemen çıkma oranı düşük olsun.
Sektörle alakasız, link çöplüğü olmuş. güncel olmayan ve kalitesiz sitelerden backlink alma sakın. Tanıtım yazıları şeklinde, tamamen kendi sitenin kategorisine uygun sitelerden backlink almalısın.
sırf pr yüksek diye alakasız yerlerden backlink alırsan ama bugün ama 1 ay sonra, google bunu görecek ve gereken işlemi yapacaktır. Nereden backlink alacağını bulmakta zorlanıyorsan pm msj at yardımcı olayım. Backlink paketi satmaya çalışanlara kanma. Dediğim gibi 2015'in sonlarına geldiğimiz bu günlerde seo anlayışı çok değişti. google algoritmalarını sürekli güncellerken, backlink paketi satanların kendilerini güncellememeleri garip gelmiyor mu? :))
Alacağın backlink sayısı vs de önemli ama istersen adım adım yardımcı olayım.