KingBlogger adlı üyeden alıntı

Benimde yerel haber sitesi açma fikrim var bu aralar domain filanda araştırdım ama hep iyi domainler alınmış ve arkadaşların dediği gibi çöp olmuşlar dün tesadüffen bir tane gördüm :) düşmesi için 8 gün kalmış :)

Sizin konunuza gelirsek bulunduğunuz ile göre projenin geleceği beli olur örnek İstanbul gibi bir yerse pek tutacağını sanmam çünkü rekabet çok fazla haber ajansları konusuna gelince biraz araştırdım kimse yerel için İHA'yı önermedi genel olarak AA ve DHA tercih ediliyor bunlarında üyelikleri 3 binin üzerinde zaten üyelik olmazsa siteniz tutulup arama motorlarında iyi konuma gelirse üyelik olmadığı için sıkıntılar kaçınılmaz özel haberlerin dışında diğer haberlerin çıkış noktası ajanslar ve bu ajanslar sitenizin ajans üyeliği fark ederse size sıkıntılar çıkarır ( Maddi) ayrıca sadece iş ajanslara kalmaz bu ajanslara üye bir rakibiniz bile sizi şikayet edebiliyor haber sitesi açacaksanız mutlaka üyelik şart.

Hocam rakiplere bakınca milliyet, haberlercom, radikal gibi sitelerde var bu işimizi zorlaştırmazmı? Haber aboneliği için AA ve DHA'na bakınca bulunduğum konumda pek haber yok haberlerin çoğu ihlas tarafından yayınlanıyor ona bakarak ben ihlas diyorum doğru değilmi? Abonelik almama konusunda ise aynen sizin gibi düşünüyorum ilerde mutlaka sıkıntı yaratırlar diyorum.