Skala
https://mekasosyal.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İletişim Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
3 yıldır bende de var panik atak önceden o kadar kötüydü ki kalp atışlarım olsun sanki kriz geçiriyorum gibiydi kollarım falan uyuşuyodu kalp atışlarım hızlanıyodu falan 6-7 defa dahiliye ye gittim sıkıntımı var diye falan ordan psikoloğa yolladılar :D psikoloğun tek dediği öyle durumlarda otur sakinleşmeye çalış nefes alımlarını yavaşlat nefesini tut yavaş yavaş bırak falan dedi ( ne kadar hızlı nefes alırsan kalp o kadar hızlı oksijen pompalar ) ilk yıllardaki durumumla arasında katlar kadar fark var tavsiyem böyle durumlarda kendinle yüzleş, beynini yenmeye çalış. Eğer yenilirsen beynin seni ele geçirir hastalığını yenemezsin :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
benim ateist bir arkadaşım vardı. Panik atak yüzünden geceleri yalnız yatamıyordu. Çareyi ateistliğe ara vermekte buldu. Namaza başladı, iyi geldi. Daha sonra ben oradan ayrıldım şimdi ne haldedir bilmiyorum. Abdest, namaz dua iyi geliyor bu tür sıkıntılara. Şarlatan hocalara gitme bence.
Şimdi tövbe zamanı..
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu arada İnşirah suresi okuyup panik atak geçtiğini söyleyen kimseler var bende deniyeceğim yakında zor bi hastalık bende okb de var ikisi zor oluyor gerçekten
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / K
-
Meslek
Asistan
-
-
Ad Soyad
Ö** S**
-
-
-
Ticaret
74, (%100)
Kotil adlı üyeden alıntı
kizilperi Hocam bendeki dostlar anca korkutur hocam panik atak atlatmam gereken en önemlisi olan hastalık 2 tane daha var Sosyal fobi,Depresyon Bakalım
amatoryus hocamın tavsiyesini yapalım o diğer 2 sinide ilac yöntemiyle halletmeyi deneyecegim..
Hocam ilaçların rahatlatıcı bir etkisi var birazda uykulu ve sizi bişeyleri birazda umursamaz sakin biri yapıyor yani bendeki etkisi böyle ama dışarı çıkıp bir hava almak tek başınıza da olsa gezmek daha iyi oluyor.
Dışarıda gezince hayatın güzelliklerini gördükçe hayata daha çok tutunma isteği geliyor korkum azalıyor benim için öyle :)
Geçmişten geleceğe yazıyor...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
15 yaşında panik atak ha? İyiymiş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
merhaba arkadaşlar hepinizden dinledim hastalıgın teşhisini ve tedavisini ögrendim kardeşim sen önce bu durum sana geldiginde derin bir nefes al kendini ormanda geziyormus gibi düşün ve ensevdigin seyleri yapıyormusun gibi hisset boş ver ne cinciye git nede doktore insan kendini tedavi eden en büyük doktordur ve hiçbirsey senin canını sıkmasın en degerli insan sensin bunları kendine söyle degerlisin gecende senin bir yazını okudum arkadasların seni arasına almıyormus almasın kardeşim buna üzülecek nevar sevin buna kendi kendine eglenmeyi ögren nerde yasıyorsun bilmiyorum haline üzüldügüm için yazıyorum bunları sen bana pm atabilirmsin telefon numaranı aralarda konusalım müsait oldugumuzda rahatlayacaksın nedir bu içine kapanmak sosyal fobi yok depresyon duymamıs olayım kocaman adamsın yakıstıramadım sana telefon numaranı bekliyorum
2 kişi bu mesajı beğendi.
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtube
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Merhaba küçükken oluşan bir depresyonda sebeb verebilir. Yani karanlık bir odada kalırsınız o bilinç altınıza işler birisi size bagırır o bilinç altınıza işler vs panik atagın çeşitleri ve seviyesi vardır doktor değilim o yüzden nasıl hissediyorsunuz ne vardır bilemem bir doktora görünün erken yaşta önlem alınmayan sorunlar ilerde üzülebilirsiniz o yüzden hemen olaya dur deyin.