Kısmen haklı buldum. Bazı forumlarda görüyorum, sırf bu tarz yorumlar yapmak için foruma girenler var. Ancak wmaracında bunun olacağını sanmıyorum.:)
Ben de sanmıyordum ama endişelenmeye başladım.
Bencede kardeşim katılıyorum sana sonuçta herkes emeğini ortaya koyuyor şevkini kırmak yerine biraz daha destek çıksak iyi yerlere gelebilir.Ben sadece diyorum herkes ilerlesin bu web tasarım konusunda ama bende ilerleyeyim kimsenin yaptığında gözümüz yok böyle bir konuyu açtığın için teşekkürler:)
Üstadım, herkes eleştirsin ama eleştirirken "Olmamış" ifadesi yerine "Olmamış ama şurasını şöyle yaparsan daha iyi olur" desin istiyorum.
valla çekinmem hiç
burası bir forum, eleştiriye açık olacak
türü ne olursa olsun
burası bir forum, eleştiriye açık olacak
türü ne olursa olsun
Sizin görüşünüz saygı duyarım diyemeyeceğim, böyle bir görüşe saygı falan duyamam! Eleştirmek var eleştirmek var, unutmayın bir şeyi kötülemek için önce sizin daha iyisini yapmanız lazım ama bunu yapamadan forumda ahkâm kesen bir sürü arkadaşımız(!) var.
Bencede dostum çok haklısın ayrıca ek olarakta bir konuyu eklediğimiz zaman detaylı bilgimiz var ise konu hakında daha detaylı açalım konuyu çünki bilenler kadar hiç bilgisi olmayanlarda var.Bu siteye illa prof kişiler katılmıyor kimisi anlatım yapıp paylaşmak için kimisi ise birşeyler öğrenebilmek için.
Ben de iki sene öncesinde sıfır seviyesindeydim. Şimdilerde de çok bir mesafe katettiğim söylenemez ama en azından bir siteyi kurup yönetebilecek düzeye geldim. Sizin gibi düşünen arkadaşlar sayesinde oldu bu. Dolayısıyla size katılmamak elde değil.
Haklısın kardeşim. Bende bazen forumda öyle dobra yorumlar görüyorum ki ağzım açık kalıyor "yuh!" diyorum. Bi insan bu kadar açık ve dobra olabilirmi diyorum kendi kendime. O derece eleştiriler var forumda yani.
Al benden de o kadar.
Yıkıcı değil yapıcı eleştiriler yapmalıyız, karşımızdaki kişinin insan olduğunu unutmadan. :)
Anahtar cümle budur.
Katılıyorum.
Eleştirininde bir edebi, adabı var değil mi.. :)
Forumdaki mesajlar nasıl rapor edilebiliyorsa özel mesajlar da rapor edilebiliyor :)
Eleştirininde bir edebi, adabı var değil mi.. :)
Forumdaki mesajlar nasıl rapor edilebiliyorsa özel mesajlar da rapor edilebiliyor :)
Eleştirinin adabı olmalı evet ama...
Kalashnikov adlı üyeden alıntı
Eleştiri veya öneri olarak fikirlerimizi belirtmemiz forumdaki seviyenin yüksekliğini gösteriyor. Ancak diğer arkadaşların da dediği gibi insanların şevkini kırmadan, yapıcı nitelikte ve yol gösterici eleştiriler yapılmalı.Forumda yapılan yorumlarda belirli seviyede hassasiyet gösteriliyor. Ancak özel mesajlaşmalarda, "terbiyesizce" olarak nitelendirebileceğim şeyler de görüyorum.
Yeri gelmişken söyleyeyim, özel mesajlaşma sistemi için de bir ihbar/uyarı mekanizması kurulması gerektiğini düşüyorum.
İşte mesele yapıcı eleştiriyi bilmek.