Suistimal adlı üyeden alıntı

Bir kullanıcı olarak sürekli aynı tarza sahip, aynı içeriği barındıran, ziyaretçiye sıradanlıktan başka bir şey sunmayan haber sitelerinden sıkıldım. Bence bizim değişik fikirlere ihtiyacımız var.

Not: İçeriği kopyala yapıştır yapmadığın sürece herhangi bir sıkıntı yaşamazsın.

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Dediklerinizi dikkate alacağım.

Bilginyaman adlı üyeden alıntı

kopyalamadan önce not defterine kopyalasa daha iyi olur çünkü yazıların içinde kodlar gizli ola bilir ama kopyaladığı yazıyı tekrardan not defterinden alırsa bir sorun olmaz

Hocam kopyala yaptığım yerleri öyle yapmaya çalışıyorum. Teşekkürler

Lorko adlı üyeden alıntı

şuan en büyük haber sitesi hürriyetin ki galiba yapış hacı ona yenilikler onda , haberleride ordan al özgünleştir.

Teşekkür ederim oradan bakmıyordum ama dediğiniz siteye de bakacağım.

mertekin34 adlı üyeden alıntı

Benimde teknoloji sitem var bende çeşitli kaynaklardan alıp değiştiriyorum ama burada yapman gereken işlem haberi iyi anlaman ve analiz etmen. Mesela benim sektörümden bakarsak olaya; Facebook bir uygulama çıkardı diyelim uygulamanın özelliklerini iyice anlıyorum haber metninin uygulamanın özellik kısmını kendime göre yazıyorum yani bilmem hangi özelliği adam en başta yazmışsa ben en son paragrafta da yazıyorum. Ama genel olan yeri yani giriş kısmı olan; "Facebook Amerika'da bilmem hangi toplantıda toplandı ve yeni uygulamasını duyurdu" kısmını değiştirerek yazıyorum. Çünkü bunu kendine göre harmanlayamazsın, Amerika'da duyurduysa mantıken Fransa'da duyurdu diyemem ama üç beş şey eklerim onlarda şu olur; "Ünlü sosyal medya devi Facebook gelişmeye devam ediyor. Son olarak yeni uygulamasını duyurdu" gibi olur. Senin sektörün ise genel haberler sende bu şekil yaparsan sorun olmaz. Örneğin "Başbakan bu açıklamaları yaptı" diye haber yapar ve kendine göre harmanlarsan diğer büyük haber siteleri açısından bir şey demelerine hak kalmaz diye düşünüyorum çünkü sonuç olarak Başbakan x site haber yapsın diye açıklama yapmıyor :) Uzun oldu biraz ama umarım anlatabilmişimdir.

Evet biraz uzun oldu ama güzel oldu. Dediklerinizi dikkate alacağım.