lostyazilim
tr.link

Siyaset bir soru sitesinde sorun yaratır mı

16 Mesajlar 1.462 Okunma
acebozum
tr.link

mhalat mhalat Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Bilgi İşlem
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 521
  • Beğeniler 248 / 195
  • Ticaret 1, (%100)
Weyso buradaki siyaset konularına olan rağbete kanarak bir site açmanı tavsiye etmem. Yani sadece bir siyaset formu açarak ziyaretçi çekme sıkıntısı yaşayabilirsin. Bizler siyaset için burada değiliz. Zaten buradayız ve siyasi konuları görünce dayanamayıp yazıyoruz. İki arasındaki farkı anlatabildim mi?
Weyso

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

LosTTeeN LosTTeeN www.anindahosting.com Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Bilgisayar Donanım,Yazılım
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 927
  • Beğeniler 599 / 344
  • Ticaret 43, (%100)
Soruşturmalara,davalara dahil olmak isterseniz açabilirsiniz yani ben adliyelik olurum sürekli ifade vermeye gitmek isterseniz yapabilirsiniz.

Bu gibi olayları yaşayan müşterilerimiz vardır bunlar tecrübe ile saklıdır bence bir iş yaparken bütün yollara başvurunuz yasal olmak ile birlikte
Weyso

kişi bu mesajı beğendi.

AtaturkunAskeri AtaturkunAskeri Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 625
  • Beğeniler 87 / 150
  • Ticaret 3, (%100)
Weyso bak şimdi dostum bu sadece bir fikir Türkiye'de dernekler, gruplar, partiler vs vs var. Sen şöyle bir site yapabilirsin bence eğer ilgin varsa mesela forum tarzı olur ama forumdan çok bir tartışma mı dersin münazara mı her neyse...

Şimdi kayıt formu oluştururken adama sorarsın hangi partilisin dernek vs vs konuları sadece sen açarsın örnek veriyorum Süleyman Şah Türbesi Konusu diye kuralların kesin olur küfür eden söven tehdit eden hemen ban yer üyeler konulara yorum yaparlar ama bazı şeyleri şart sunarsın mesela resmi kaynaklı sitelerden veya arşivlerden kanıt koymak zorundasın dersin (gazete haber vs) insanların seviyeli şekilde tartışmalarına müsade edersin belki çoğu kendi fikrinde sabittir ama kanıtları gören insanlarda illaki bazılarında aslında şurasıda doğru dedikleri olur.

Konuları sen açarsın yönetim sen olursun gruplar veya kişiler kanıtlarıyla karşılıklı hakları fikirleri savunurlar bu fikir şuan aklıma geldi hata varsa affola
Weyso

kişi bu mesajı beğendi.

Umitunal Umitunal Webfaresi.net Kullanıcı
  • Üyelik 06.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek webfaresi.net r00tadmin
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad Ü** Ü**
  • Mesajlar 998
  • Beğeniler 379 / 378
  • Ticaret 27, (%93)
Siyaset olduğu heryerde tartışma olur

Webfaresi.net Beklerim
wmaraci
wmaraci

ebubekiragbaba ebubekiragbaba http://ebubekir.org Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek E-ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 1112
  • Beğeniler 202 / 160
  • Ticaret 23, (%100)
Bundan yaklaşık 6-7 yıl önce arkadaşım siyasi bir forum kurmuştu liseliyiz tabi ozaman biz de yazıyorduk hem eğlenceli ve bilgilendirici hemde insanların dikkatini çekiyordu ama üniversiteye hazırlanıcaz falan diye kapattı hala kafasını duvarlara vuruyor. arslankerim
arslankerim Weyso

kişi bu mesajı beğendi.

Weyso Weyso Seslendirme Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Diğer
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad V** Ç**
  • Mesajlar 1140
  • Beğeniler 259 / 260
  • Ticaret 5, (%100)

mhalat adlı üyeden alıntı

Weyso buradaki siyaset konularına olan rağbete kanarak bir site açmanı tavsiye etmem. Yani sadece bir siyaset formu açarak ziyaretçi çekme sıkıntısı yaşayabilirsin. Bizler siyaset için burada değiliz. Zaten buradayız ve siyasi konuları görünce dayanamayıp yazıyoruz. İki arasındaki farkı anlatabildim mi?

Açacağım sorbilir.com sitesinde siyaset kategorisi açayım mı demek istedim

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al