Sitelerini inceledim, gerçekten bazı paylaşımlarında okuduğun yada uzman olduğun herneyse, o bölümlerin hakkını vermişsin.
Web işini madem zamanında sadece harçlık çıksın diye yapıyordun, bence öyle devam et. Esas seni geleceğe hazırlayacak olan, bölümünle ilgili mesleğin olacak.
Bu tip web işlerini biliyorsun ki; çoğu kişi ekstra kazançlar için yada sadece hobi için yapar. ( Asıl işleri bu olanlar haricinde )
Şuanki bilgin ve ileride edineceğin mesleki bilginle beraber, ilk başlarda iyi bir alanda iş faaliyetlerine başlarsan, eminim şimdiki kafa karışıklığına sebep olan bir çok konuda, çok daha başarılı olacaksın. Bence biraz zamana bırak, ama şansa bırakma - kesinlikle eğitim çağında mesleğini iyi öğrenmeye çalış.
Ek Olarak: Sitelerini inceledim, gerçekten bazı paylaşımlarında okuduğun yada uzman olduğun herneyse, o bölümlerin hakkını vermişsin.
Web işini madem zamanında sadece harçlık çıksın diye yapıyordun, bence öyle devam et. Esas seni geleceğe hazırlayacak olan, bölümünle ilgili mesleğin olacak.