syelkenci adlı üyeden alıntı

Gayet güzel bir yoldasınız.

Sadece şirket açma konusunda acele etmeyin. Okul vs bittikten sonra, sektördeki 2-3 firmada iyice pişmeyi tercih edin. En az 5 yıl tecrübe edinip sektörün tozunu yuttuktan sonra şirket açma / ofis kurma gibi düşüncelere girmeniz daha iyi olacaktır.

Teşekkürler hocam yorum için. Bende biraz çevre yapmak sektörü anlamak için dediğiniz gibi 5 yıl civarında beklemeyi planlıyorum.

isyerlerimcom adlı üyeden alıntı

Sitelerini inceledim, gerçekten bazı paylaşımlarında okuduğun yada uzman olduğun herneyse, o bölümlerin hakkını vermişsin.

Web işini madem zamanında sadece harçlık çıksın diye yapıyordun, bence öyle devam et. Esas seni geleceğe hazırlayacak olan, bölümünle ilgili mesleğin olacak.

Bu tip web işlerini biliyorsun ki; çoğu kişi ekstra kazançlar için yada sadece hobi için yapar. ( Asıl işleri bu olanlar haricinde )

Şuanki bilgin ve ileride edineceğin mesleki bilginle beraber, ilk başlarda iyi bir alanda iş faaliyetlerine başlarsan, eminim şimdiki kafa karışıklığına sebep olan bir çok konuda, çok daha başarılı olacaksın. Bence biraz zamana bırak, ama şansa bırakma - kesinlikle eğitim çağında mesleğini iyi öğrenmeye çalış.

Ek Olarak: Sitelerini inceledim, gerçekten bazı paylaşımlarında okuduğun yada uzman olduğun herneyse, o bölümlerin hakkını vermişsin.

Web işini madem zamanında sadece harçlık çıksın diye yapıyordun, bence öyle devam et. Esas seni geleceğe hazırlayacak olan, bölümünle ilgili mesleğin olacak.

Yorum için teşekkürler hocam. Her ne kadar bu web işlerini hobi olarak yapıyor olsam da gelecekte yapacağım reklamcılık hayalimde dijital ortamda olduğu için bana en azından web ortamında işlerin nasıl ilerlediğini öğretiyor en azından ben öyle düşünüyorum. Edge Animete, Photoshop, Adwords,Html konularında kendimi yeterince geliştirebilirsem bir şeyleri başarabilirim gibi geliyor umarım yeterince hırs gösterebilirim...