-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
@coboko eğer o kadar yazdığımı doğru anlarsanız zaten ben kimsenin vatan sevgisi hakkında yorumda bulunmuyorum. Birilerinin sosyal medyada gaza gelip savaş çığırtkanlığı yapmaları onların vatan haini olduklarını filan göstermez, benim yazdıklarımda da böyle bir şey bulamazsınız. Zaten bu konu hakkında yazı yazan herkes, vatanını milletini takip eden vatansever kişilerdir aksi halde bu konu o kişileri ilgilendirmezdi. Burada benim anlatmak istediğim başka, siz başka şey anlıyorsunuz hala. Hiçbir şekilde kimsenin vatan sevgisine yorum yapmadığımı görebilirsiniz. Evet olasılık dahilinde savaş durumu da düşükte olsa bir ihtimaldir benim bunu yazanlara karşı bir lafım yok, ilk mesajımda da belirttiğim gibi ortalıkta savaş çıkmış gibi (olasılık olarak değil kesin bir şekilde) yazılar yazan kişiler var. Zaten olayın olduğu an ben sınavdaydım ve olaydan 7-8 saat sonrasında ben bu olayı Twitter üzerinde gördüm, millet savaşa filan girdik diye yazmış direk, noluyoruz dedim bir an. Benim laflarım bu tarzda yazan kişilere, yani olayın sıcağı sıcağına sanki savaş başlamış gibi davranan kişilere, olasılıklardan bahsedenlere değil...
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Bir kılıf uydurup kesmek isterlerse keserler bizimde her turlu faturalarımız anlaşmalarımız var ancak kaliteli hizmet alamayınca karşılığını alamıyoruz en basit olanu internet sözleşmesi
Ek Olarak: Ayrıca bu üklede muhakak birgün savaş ın içine çekilicek ama önemli olan bizler maddi manevi her açıdan buna her zaman hazır olmalıyız kimle olursa olsun Rabbim bu şekilde birşeyi göstermesin inşaallah ama olursada benide Ailemide önde duranlardan etsin inşaallah.. (Amin)
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ticari anlamda bir şeyler olacağını sanmıyorum. Bunu göze alamazlar. Yemez. Ancak ve ancak terör saldırılarına destek verirler ve kanayan yaramızı daha da deşerler.
Samsun Web Tasarım - Logo Tasarım - Sosyal Medya Yönetimi - Video Kurgu ve Montaj
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
LikeSend Dediğin şeylerin bir kısmına katılıyorum ancak Rusya'nın da ekonomik yönden iyi durumda olmadığını göz ardı ediyorsun. Milyarlarca dolarlık ticaret yapan iki ülke arasında bahsettiğin kadar geniş kapsamlı bir ticari yaptırıma girileceğini düşünmüyorum. Ticaret bildiğiniz üzere tek taraflı değildir. Verenin de alanın da faydalandığı bir olay yani. Bunu göze almak demek yeni pazar arayışı demek. Yapsalar bile uzun soluklu bir şey olacağını sanmıyorum. Keskin sirke küpüne zarar hesabı onların da bu konudan etkilenmemesi mümkün değil. Göze alamazlar.
Samsun Web Tasarım - Logo Tasarım - Sosyal Medya Yönetimi - Video Kurgu ve Montaj