Merhaba,

Öncelikle aramıza hoşgeldin. Değerli kardeşim, yolun ve zihnin açık olsun. Başarılar diliyorum.

Bir web sitesi açmak için öncelikle bir alan adına ihtiyacın olacaktır.

* İsimtescil.net
* IHS.Com.tr
* Godaddy.com

Üst kısım da ilk ikisi Türkçe, Godaddy ise yurtdışı ancak türkçe desteği olan Alan adı ve Hosting şirketidir. Hosting alımını da buradan yapabilirsin. Kampanyalar oluyor alan adlarını daha ucuza almak için Godaddy domain kodu şeklinde aratarak bulabilirsin.

Hosting konusuna gelirsek, ni.net.tr üzerinden bir araştırma yapmanı tavsiye ederim. Net İnternet kalitesi ölçülemez bir şirkettir. Tasarım konusuna gelirsek alt yapıyı WordPress veya Joomla olarak öneriyorum başlangıç için bende senin adına herşeyin en güzeli bu şekilde olacaktır.

Tema konusuna da gelirsek, karşılık olarak bir şey beklemiyorum. Madem ki bu şekilde bir karar vermişsin, bana temayı gönder gerekirse alırsın kurulumunu ve iç ayarlarını en iyi şekilde yapar Google web yöneticinden tutalım, Yandex metrica herşeyine kadar sorunsuz bir şekilde kurup hazırlar sana hediye babın da sunarım.

Yolun açık, Aklındaki projeleri biran evvel geliştirip bizlerle paylaşman dileğiyle başarılar diliyorum.

NOT : Ne idüğü belirsiz olan hiç bir yerden alan adı veya hosting alma. Allah yüzüne bakar, herşey istediğin gibi olur yarın bir gün domainini elinden alıp'da hosting hesabını kapatırlar. Ve araştırma'dan da kimseye asla kolay/kolay iş verme. Piyasa da marez script, marez tema bir çok paylaşım yapılıyor. Hem insanların emekleri çalınıyor, hemde karşıda olan insanları aptal sıfatına koyuyorlar. Dikkat et kendine.