Decimas adlı üyeden alıntı

60₺ ile 60$ arasında ciddi bir fark var, siz bunu 20-30₺ diye kafanızda sınırlandırırsanız zaten bu sektörü kafadan bitirmişsiniz demektir. Yerli projelere destek olmak varken neden el oğluna para yatıralım :)

Teşekkür ederim yorumunuz için hocam. Amacımız bu sektörde el firmalara kalmamaktır açıkçası. Biz de bu konuda çok sorun çektik. Örnek olarak, ingilizce bilmeyen arkadaşlarımız olabilir ve destekten yararlanamaz. Bu seferde çoğu ayar veya anlatılmak istenenler eksik kalır. Elimizden geldiğince müşterilerimizin ihtiyacını gidermeye çalışacağız. Sizinde öneriniz varsa duymak isteriz.

Ek Olarak:

AtagunBaltacioglu adlı üyeden alıntı

Tüm yazılanları okumadım ancak böyle bir sitenin tutabilmesi için çok fazla temanın bulunması gerekiyor.Örneğin 30-40 tema ile işin yürüyeceğini sanmıyorum. Ben girdiğimde waauuw demeyelim. Kaç tane tema yapabilirsiniz.Emek verdiğiniz temaları 10tl satmak, pek anlamlı değil.Kaliteli, görseli iyi tema yapacak ekibiniz var ise neden themeforest gibi sitelerde yayınlayıp büyük kitlelere ulaşmıyorsunuz. Amaç para değilse, neden ücretsiz yayınlamıyorsunuz diye insanın aklına soruşar takılabilir.
İyi çalışmalar.

Hemen açıklayalım hocam. 30-40 tema zaten çok ufak bir kitle. İlk olarak 1-2 hafta kadar 50-100 tema ile başlangıç yapılacaktır. Ekibimizle her geçen gün yeni projeler tasarlayıp bunları kodlara dökeceğiz ve her gün yeni ve güncel temalar oluşturacağız, bu da kısa bir zaman sonra çok fazla tema sayısına ulaştıracaktır sitemizi. Emek vereceğimiz kesin. 10TL evet ama şöyle düşünün. Ne alırsan 10TL demiyoruz. Bazı temalar 100 TL iken 10TL olanda olacak 20TL olanda olacak. Fiyatlar değişken olacak fakat biz piyasanın altında tutmaya çalışacağız fiyatları ki herkes sahip olabilsin. Ayriyetten ilerleyen zamanlarda themeforest ile çalışabilir. İlk olarak ülkemize destek vermek istiyoruz. Ücretsiz temalarımızda sitemizde yer alıcak. Aklınıza başka takılan bir soru var mı?